MasterChef Atike Bozyaka kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

MasterChef Türkiye'ye yedeklerden dahil olan Atike Bozyaka, programın son bölümünde yaptığı konuşmayla dikkatleri üzerine çekmişti. Peki MasterChef Atike Bozyaka kimdir? Atike Bozyaka kaç yaşında? Atike Bozyaka nereli? Atike Bozyaka'nın mesleği ne? İşte MasterChef Atike Bozyaka'nın biyografisi...

MasterChef Atike Bozyaka kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

MasterChef Türkiye 2022 heyecanı devam ederken her hafta başka isim gündeme geliyor.

Programın eleme gecesinde yaşananların ardından son olarak Atike Bozyaka gündeme geldi.

Geçtiğimiz hafta yarışmaya yedeklerden dahil olan ve yaptığı açıklamalarda dikkati çeken Atike Bozyaka'nın kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Peki MasterChef Atike Bozyaka kimdir? Atike Bozyaka kaç yaşında? Atike Bozyaka nereli? Atike Bozyaka'nın mesleği ne? İşte MasterChef Atike Bozyaka'nın biyografisi...

ATİKE BOZYAKA KİMDİR? ATİKE BOZKAYA KAÇ YAŞINDA? ATİKE BOZKAYA NERELİ?

34 yaşındaki Atike Bozkaya, yarışmaya İzmir'den katılmaktadır.

Mutfak sevdası aileden gelen Atike'nin babasının Kazakistan'da bir restoranı vardır.

Eğitimine hala devam eden Atike, uzun yıllardır mutfakta deneyim kazandığını söylemiştir. Şimdilerde ise aşçılık mesleğiyle uğraşmaktadır.

Atike, Masterchef Türkiye'ye başlangıç tabağı hazırlayarak katıldı. Şeflerden 2 evet alan yarışmacı, ikinci turda Ferdağ ve Nazike ile eşleşti. Düellolarda yarışmacılardan Paris breast hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda rakiplerini geride bırakan Atike, Masterchef'in yedek kadrosuna girmişti.

Her hafta tekrarlanan yedekler oyununda, yarışmacılardan kayısı kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Hazırladığı tabakla Masterchef'in ana kadrosuna giren isim, Atike Bozkaya oldu.

MASTERCHEF ATİKE NE DEDİ? ATİKE NE AÇIKLAMA YAPTI?

MasterChef'te Mehmet Şef'in "Atike, sen demişsin '3 çocuğum var. Onları bıraktım geldim. Bunun için mücadele ediyorum.' Bu düşüncelerle gelip baya da yedeklerde mücadele ettikten sonra. İlk hafta eleme potasındasın. Herkes kadar sen de gidebilirsin." sözlerine üzerine açıklamada bulunan Atike onu eleme potasına sokan yarışmacı arkadaşlarını hedef aldı.

Atike açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Şu an cehennemde gibiyim zaten. Gelir gelmez kendimi kör kuyularda merdivensiz kalmış gibi hissediyorum. Kazanmaya geldim. Kazanmak için çabaladık. Ana kadroya tam girmişken eleme potasından eve dönmek asla istemiyorum. Böyle bir şey gelmeyecek. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım. Size doğru düzgün bir tabak sunabilmek için çabalayacağım.
İlk geldiğim zaman hiçbir şeyin farkında değildim. İlk başta şaşkın şaşkın gezindim. Uyum sağlayamadım. Yarışmanın stresi. Her şey ters köşe yapabiliyor çünkü burada. Yarışmanın formatının dışında arkadaşlar da değişik davranabiliyor. Bir konuşulan doğru olmuyor.
Söylenen söz içeride farklı yorumlanıyor. İçeride 'Atike'yi yazmayacağız' deyip sonrasında yaşananlar. Herkes yazabilir. Beni neden yazıp yazmadıklarını sorgulamam. Benim şaşkınlığım 'Atike kesinlikle yazılmayacak' denmesi ve ardından potaya çıkarılmam. Onların takdiri ama durum bu.
# türkiye # Paris # Bir # ilk # son # 2022