Shakira, Pique ile ilgili ne dedi? Shakira'dan flaş ayrılık açıklaması!

Dünyaca ünlü çift Shakira ile Pique, geçtiğimiz aylarda birlikteliklerine son vermişti. Büyük ses getiren ayrılık sonrası Shakira'dan açıklama geldi. Peki Shakira, Pique ile ilgili ne dedi? Shakira, Pique ile ayrılığı sonrası ne açıklama yaptı? İşte Shakira'nın Pique ile ilişkisinin ardından yaptığı flaş açıklamalar!

Shakira, Pique ile ilgili ne dedi? Shakira'dan flaş ayrılık açıklaması!

Dünyaca ünlü Barcelonalı futbolcu Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, 12 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı.

Ayrılık sonrası Pique'nin Shakira'yı aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü şarkıcı Shakira'dan ayrılık sonrası aldatma iddiaları ile ilgili açıklama geldi.

Peki Shakira, Pique ile ilgili ne dedi? Shakira, Pique ile ayrılığı sonrası ne açıklama yaptı? İşte Shakira'nın Pique ile ilişkisinin ardından yaptığı flaş açıklamalar!

SHAKİRA'DAN PİQUE AÇIKLAMASI! SHAKİRA, PİQUE İLE İLGİLİ NE DEDİ?

45 yaşındaki dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Pique ile ayrılığı sonrası Elle dergisine verdiği röportajda konuştu.

“Sessiz kalmaya ve olayları sindirmeye çalıştım” diyen 45 yaşındaki şarkıcı, “Bu konuyla ilgili konuşmak gerçekten çok zor” dedi.

Futbolcu ile Sasha (7) ve Milan (9) adında iki çocuğu olan Latin şarkıcı, “Tüm gözler üzerimde ve ayrılığımız sıradan bir ayrılık değil. Sadece benim için değil, çocuklarım için de çok zor bir süreç” ifadelerini kullandı.

Shakira dergiye verdiği röportajda “Çocuklarımı korumaya çalışıyorum. Bu benim hayattaki bir numaralı görevim. Tabii okuldaki arkadaşlarından bir şeyler duyuyorlar. Bu onları ister istemez etkiliyor” dedi.

Röportajda ünlü şarkıcıya aldatıldığını nasıl anladığı sorulduğunda ise pek cevap vermek istemiyor:

“Bence bu ayrıntılar bir şekilde paylaşılamayacak kadar özel, en azından şu anda. Her şey çok yeni. Sadece sahip olduğum her şeyi bu ilişkiye ve aileme verdiğimi söyleyebilirim.”

Ardından da çocukları okula başlamadan önce göçebe bir hayat yaşadığını, müzik kariyeri için ABD’ye taşınmak yerine Pique’nin futbol kariyeri için Barselona’ya yerleştiklerini anlatıyor:

“İkimizden birinin bu çabayı göstermesi ve fedakarlığı yapması gerekiyordu. Ve yaptım. Kariyerimi ikinci plana attım; futbol oynaması ve şampiyonluklar kazanması için onu desteklemek için İspanya’ya geldim. Bunun sayesinde de çocuklarım şimdiki annelerine sahip oldular. Onlarla aramızdaki kırılmaz ve bizi ayakta tutan inanılmaz bir bağ var. Tüm söyleyebileceğim bu.”

# abd # Bir # Shakira