Danimarka - Fransa maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 1. Grup'ta 6. hafta maçında Danimarka ile Fransa karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Danimarka - Fransa maçı ne zaman? Danimarka - Fransa maçı saat kaçta? Danimarka - Fransa maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Danimarka - Fransa maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Danimarka ile Fransa karşı karşıya gelecek.

Danimarka, grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. Danimarka, kendi evinde oynadığı 2 maçta, Hırvatistan'a 1-0 yenilirken Avusturya'yı ise 2-0 mağlup etmeyi başardı. Danimarka gruptaki son maçında Hırvatistan'a deplasmanda 2-1 kaybetti. 9 puanlı Danimarka grupta 2. sırada yer alıyor.

Fransa, Uluslar Ligi'nde oynadığı maçlarda hayal kırıklığı yarattı. Fransa 5 maç sonunda 1 galibiyet alabilirken 2 maçtan beraberlikle ayrıldı ve 2 maçı kaybetti. Deplasmanda oynadığı 2 maçtan da beraberlikle çıkan Fransa, gruptaki ilk galibiyetini 5. hafta mücadelesinde Avusturya'ya karşı almıştı. 5 puanlı Fransa, grupta 3. sırada yer alıyor.

DANİMARKA - FRANSA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Danimarka ile Fransa'nın karşı karşıya geleceği UEFA Uluslar Ligi'nin 6. haftasındaki bu mücadele 25 Eylül Pazar günü oynanacak.

Parken Stadyumu'ndaki maçta hakem István Kovács görev yapacak.

Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# UEFA # fransa # ilk # son # eylül # Hırvatistan # maç ne zaman # UEFA Uluslar Ligi # maç hangi kanalda # maç saat kaçta # s sport # fransa maçı hangi kanalda # fransa maçı ne zaman # fransa maçı saat kaçta # uluslar ligi fikstürü # uluslar ligi maçları ne zaman # uluslar ligi programı # danimarka fransa maçı hakkında