Macaristan - İtalya maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 3. Grup'ta 6. hafta maçında Macaristan ile İtalya karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Macaristan - İtalya maçı ne zaman? Macaristan - İtalya maçı saat kaçta? Macaristan - İtalya maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Macaristan - İtalya maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Macaristan ile İtalya karşı karşıya gelecek.

Macaristan, grupta oynadığı 5 maçın 3'ünü kazanırken 1 maçta berabere kaldı ve 1 maçı kaybetti. Kendi evinde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Macaristan, gruptaki son maçında deplasmanda Almanya'yı 1-0 mağlup etmişti. 10 puanlı Macaristan, grubunda liderlik koltuğunda oturuyor.

İtalya ise oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. İtalya deplasmanda oynadığı 2 maçta 1 beraberlik alırken 1 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı. İtalya son maçında sahasında İngiltere'yi 1-0'lık skorla geçmeyi başarmıştı. İtalya, 8 puanla grupta 2. sırada bulunuyor.

MACARİSTAN - İTALYA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Macaristan ile İtalya'nın karşı karşıya geleceği UEFA Uluslar Ligi'nin 6. haftasındaki bu mücadele 26 Eylül Pazartesi günü oynanacak.

Puskas Arena'daki maçta hakem Benoît Bastien görev yapacak.

Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# UEFA # ingiltere # italya # son # eylül # UEFA Uluslar Ligi # s sport # uluslar ligi fikstürü # uluslar ligi programı # macaristan italya # macaristan italya maçı ne zaman # macaristan italya ne zaman # macaristan italya saat kaçta # macaristan italya maçı saat kaçta # macaristan italya maçı hangi kanalda # macaristan italya hangi kanalda