Şanlıurfaspor - Karşıyaka maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turda Şanlıurfaspor ile Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Şanlıurfaspor - Karşıyaka maçı ne zaman? Şanlıurfaspor - Karşıyaka maçı saat kaçta? Şanlıurfaspor - Karşıyaka maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Şanlıurfaspor - Karşıyaka maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonu heyecanı 2. tur mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Şanlıurfaspor ile Karşıyaka karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda dahil oldu. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Şanlıurfaspor, ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Ligde kendi evinde 3 maça çıkan Şanlıurfaspor bu maçlardan 1'ini kazanırken 2'sinden sahadan beraberlikle ayrıldı. 10 puanlı Şanlıurfaspor, ligde 5. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Karşıyaka ise Ziraat Türkiye Kupası'nda bir önceki turda karşılaştığı Bergama Belediyespor'u 2-1'lik skorla geçerek adını bir üst tura yazdırmayı başarmıştı. TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, ligde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanan Karşıyaka, topladığı 7 puanla ligde 5. sırada bulunuyor.

ŞANLIURFASPOR - KARŞIYAKA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Şanlıurfaspor ile Karşıyaka'nın karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki bu mücadele 28 Eylül Çarşamba günü oynanacak.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Doğu Yılmaz görev yapacak.

Karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# türkiye # Bir # ekip # eylül # Karşıyaka # Şanlıurfaspor # Türkiye Kupası maçları # şanlıurfaspor karşıyaka # şanlıurfaspor karşıyaka maçı saat kaçta # şanlıurfaspor karşıyaka maçı hangi kanalda # şanlıurfaspor karşıyaka türkiye kupası a spor # türkiye kupası a spor # şanlıurfaspor karşıyaka türkiye kupası # a spor türkiye kupası # şanlıurfaspor maçı hangi kanalda # karşıyaka maçı ne zaman # karşıyaka maçı hangi kanalda # şanlıurfaspor türkiye kupası