Kastamonuspor - Nevşehir Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turda Kastamonuspor ile Nevşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Kastamonuspor - Nevşehir Belediyespor maçı ne zaman? Kastamonuspor - Nevşehir Belediyespor maçı saat kaçta? Kastamonuspor - Nevşehir Belediyespor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Kastamonuspor - Nevşehir Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonu heyecanı 2. tur mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Kastamonuspor ile Nevşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda dahil oldu. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kastamonuspor, ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Kastamonuspor ise kendi evinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 8 puanlı Kastamonuspor ligde 12. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Nevşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda karşılaştığı Yozgatspor 1959'u 3-1 mağlup ederek adını 2. tura yazdırmıştı. TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Nevşehir Belediyespor, ligde çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Deplasmanda oynadığı 2 maçın 1'ini kazanan Nevşehir Belediyespor, 1 maçta ise rakibiyle yenişemedi. 5 puanlı Nevşehir temsilcisi ligde 11. sırada yer alıyor.

KASTAMONUSPOR - NEVŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Kastamonuspor ile Nevşehir Belediyespor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki bu mücadele 28 Eylül Çarşamba günü oynanacak.

Kastamonu Gazi Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayacak karşılaşmada hakem Yakup Bakır görev yapacak.

Karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# türkiye # oldu # eylül # Kastamonuspor # karşı karşıya # Nevşehir Belediyespor # Kastamonuspor Nevşehir Belediyespor # Kastamonuspor Nevşehir Belediyespor ne zaman # Kastamonuspor Nevşehir Belediyespor saat kaçta # Kastamonuspor Nevşehir Belediyespor hangi kanalda # Kastamonuspor Nevşehir Belediyespor haberleri # Kastamonuspor Nevşehir Belediyespor hangi kanal verecek # Kastamonuspor Nevşehir Belediyespor türkiye kupası