Diyarbekirspor - Kars 36 Spor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turda Diyarbekirspor ile Kars 36 Spor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Diyarbekirspor - Kars 36 Spor maçı ne zaman? Diyarbekirspor - Kars 36 Spor maçı saat kaçta? Diyarbekirspor - Kars 36 Spor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Diyarbekirspor - Kars 36 Spor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonu heyecanı 2. tur mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Diyarbekirspor ile Kars 36 Spor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda dahil oldu. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbekirspor, ligde oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Diyarbekirspor, kendi sahasında oynadığı 3 maçta ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 4 puanlı Diyarbekirspor, ligde 18. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Kars 36 Spor ise Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda karşılaştığı Serhat Ardahan Spor'u 4-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmayı başarmıştı. Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Kars 36 Spor'un lig müsabakaları ekim ayında başlayacak.

DİYARBEKİRSPOR - KARS 36 SPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Diyarbekirspor ile Kars 36 Spor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki bu mücadele 29 Eylül Perşembe günü oynanacak.

Diyarbakır Yeni Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmada hakem Doğukan Yıldırım görev yapacak.

Karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# türkiye # oldu # Bir # eylül # karşı karşıya # Diyarbekirspor # Diyarbekirspor Kars 36 Spor # Diyarbekirspor Kars 36 Spor maçı ne zaman # Diyarbekirspor Kars 36 Spor maçı saat kaçta # Diyarbekirspor Kars 36 Spor maçı hangi kanalda # Diyarbekirspor Kars 36 Spor ne zaman # Diyarbekirspor Kars 36 Spor saat kaçta # Diyarbekirspor Kars 36 Spor hangi kanalda # Diyarbekirspor maçı hangi kanalda # Kars 36 Spor