Menemen FK - Bigaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turda Menemen FK ile Bigaspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Menemen FK - Bigaspor maçı ne zaman? Menemen FK - Bigaspor maçı saat kaçta? Menemen FK - Bigaspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Menemen FK - Bigaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonu heyecanı 2. tur mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Menemen FK - Bigaspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Menemen FK, Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda dahil oldu. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bulunan Menemen FK, ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet alırken 2 kez de sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Kendi evinde çıktığı 3 maçın tamamını da kazanana Menemen FK, topladığı 12 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Bigaspor ise Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Akhisarspor ile karşılaşmış ve rakibini 1-0'lık skorla turnuva dışına iterek adını bir üst tura yazdırmıştı. Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bigaspor'un lig maçları ekim ayı içerisinde başlayacak.

MENEMEN FK - BİGASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Menemen FK ile Bigaspor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki bu mücadele 29 Eylül Perşembe günü oynanacak.

Menemen Şehir Stadı'nda saat 17.00 başlayacak karşılaşmada hakem Gamze Durmuş görev yapacak.

Karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# türkiye # oldu # Bir # eylül # karşı karşıya # Bigaspor # menemen fk bigaspor # menemen fk bigaspor maçı ne zaman # menemen fk bigaspor maçı hangi kanalda # menemen fk bigaspor maçı saat kaçta # menemen fk bigaspor ne zaman # menemen fk bigaspor saat kaçta # menemen fk bigaspor hangi kanalda # menemen fk