Marine Le Pen'den Giorgia Meloni'ye tebrik mesajı

Dünya İtalya'daki seçimleri konuşuyor. Tüm tehditlere, Avrupa Birliği'ndeki komiserlerinin yaptıkları açıklamalar rağmen İtalya halkı İtalya’nın Kardeşleri Partisi'ne yüzde 26 oy verdi. Georgia Meloni'nin partisi seçimden zaferle çıktı. Avrupa Birliği komiserleri daha önce de Meloni gibi Marine Le Pen'in seçilmemesi için faaliyet göstermişlerdi. İtalya'daki seçimlerin ardından Fransız Lider Marine Le Pen, yeni İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'ye tebrik mesajı gönderdi. İşte o mesaj...

Marine Le Pen'den Giorgia Meloni'ye tebrik mesajı

Dünya İtalya'daki seçimleri konuşuyor.

Tüm tehditlere, Avrupa Birliği'ndeki komiserlerinin yaptıkları açıklamalar rağmen İtalya halkı İtalya’nın Kardeşleri Partisi'ne yüzde 26 oy verdi. Georgia  Meloni'nin partisi seçimden zaferle çıktı.

İtalya’nın Kardeşleri Partisi ve Lig Partisi’nden oluşan koalisyon yüzde 43'ten fazla oy aldı.

İtalya'daki seçimlerden önce Avrupa Komisyonu Başkanı der Leyen, İtalya halkını tehdit etti. Leyen, ABD'deki Princeton Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada, "İşler zor bir yöne giderse, Macaristan ve Polonya ile ilgili olduğu gibi, araçlarımız var" ifadesini kullandı.

Avrupa Birliği komiserleri daha önce de Avrupa halklarını tehdit etmişti. Meloni gibi bir diğer vatansever kadın lider olan Marine Le Pen'in seçilmemesi için faaliyet göstermişlerdi.

İtalya'daki seçimlerin ardından Fransız Lider Marine Le Pen, yeni İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'ye tebrik mesajı gönderdi.

Marine Le Pen, Meloni'ye gönderdiği mesajında şu ifadeleri kullandı:

- İtalyan halkı, vatansever ve egemen bir hükümet seçerek kaderini kendi ellerine almaya karar verdi. Bu büyük zaferi elde ederek anti-demokratik ve kibirli bir Avrupa Birliği'nin tehditlerine karşı direnen Giorgia Meloni ve Matteo Salvini'ye bravo!"

# avrupa # kadın # Bir # Partisi # Le Pen # Marine Le Pen # meloni # Giorgia Meloni