Pendikspor - Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Pendikspor ile Göztepe karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Pendikspor - Göztepe maçı ne zaman? Pendikspor - Göztepe maçı saat kaçta? Pendikspor - Göztepe maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Pendikspor - Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 7. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Pendikspor ile Göztepe karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Pendikspor, ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Pendikspor, ligde kendi sahasında oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Tuzlaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Pendikspor, topladığı 9 puanla ligde 8. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Göztepe ise ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Deplasmanda 3 maça çıkan Göztepe bu maçlarda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Altınordu'yu sahasında 1-0 mağlup etmeyi başaran Göztepe, ligde topladığı 8 puanla 11. sırada yer alıyor.

PENDİKSPOR - GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Pendikspor ile Göztepe'nin karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 7. haftasındaki bu mücadele 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'ndaki maçta hakem Burak Pakkan görev yapacak.

Saat 13.30'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# göztepe # BeinSports # trt spor # karşı karşıya # Pendikspor # göztepe maçı ne zaman # haftanın maçları # göztepe maçı saat kaçta # göztepe maçı hangi kanalda # 1. lig maçları # pendikspor maçı ne zaman # pendikspor maçı saat kaçta # pendikspor maçı hangi kanalda # 1. lig fikstürü # 1. lig haftanın maçları # pendikspor göztepe