Rizespor - Bodrumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Rizespor ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Rizespor - Bodrumspor maçı ne zaman? Rizespor - Bodrumspor maçı saat kaçta? Rizespor - Bodrumspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Rizespor - Bodrumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 7. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Rizespor ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Rizespor, ligde oynadığı 5 mücadelede 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Kendi sahasında 2 maça çıkan Çaykur Rizespor, bu maçların 2'sinde de rakipleriyle berabere kaldı. Rizespor, ligdeki son maçında Adanaspor'a deplasmanda 2-0 yenilmişti. 6 puanlı Rizespor, 1. Lig'de 13. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Bodrumspor ise ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde deplasmanda 2 maça çıkan Bodrumspor, bu maçlarda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Ligdeki son maçında sahasında Manisa FK ile 1-1 berabere kalan Bodrumspor, topladığı 11 puanla ligde 2. sırada bulunuyor.

RİZESPOR - BODRUMSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Rizespor ile Bodrumspor'un karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 7. haftasındaki bu mücadele 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

Çaykur Didi Stadyumu'ndaki maçta hakem Alper Akarsu görev yapacak.

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# rizespor # BeinSports # trt spor # karşı karşıya # Bodrumspor # rizespor maçı ne zaman # rizespor maçı hangi kanalda # rizespor maçı saat kaçta # 1. lig fikstürü # 1. lig haftanın maçları # bodrumspor maçı ne zaman # bodrumspor maçı saat kaçta # bodrumspor maçı hangi kanalda # rizespor bodrumspor