Sakaryaspor - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Sakaryaspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Sakaryaspor - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Sakaryaspor - Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta? Sakaryaspor - Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Sakaryaspor - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 7. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Sakaryaspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Sakaryaspor, ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Sakaryaspor kendi sahasındaki 3 maçın ise 2'sini kazanırken 1'inde rakibine yenildi. Ligdeki son maçında deplasmanda Samsunspor'a 3-2 mağlup olan Sakaryaspor, topladığı 9 puanla ligde 6. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Yeni Malatyaspor ise ligde oynadığı 6 maçta hiç galip gelemezken 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Deplasmanda çıktığı 3 maçın 2'sini kaybeden Malatya temsilcisi, 1 maçta da rakibiyle berabere kaldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Altay ile 0-0 berabere kalan Yeni Malatyaspor, topladığı 3 puanla ligde 18. sırada bulunuyor.

SAKARYASPOR - YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Sakaryaspor ile Yeni Malatyaspor'un karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 7. haftasındaki bu mücadele 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'ndaki maçta hakem Can Cengiz görev yapacak.

Saat 16.00'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# sakaryaspor # Yeni Malatyaspor # BeinSports # trt spor # karşı karşıya # sakaryaspor maçı ne zaman # sakaryaspor maçı hangi kanalda # haftanın maçları # alt lig maçları # 1. lig maçları # sakaryaspor maçı saat kaçta # sakaryaspor maçı # yeni malatyaspor maçı ne zaman # yeni malatyaspor maçı saat kaçta # yeni malatyaspor maçı hangi kanalda # 1. lig fikstürü # 1. lig haftanın maçları # sakaryaspor yeni malatyaspor # bein sports max 1