Liverpool - Brighton maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Liverpool ile Brighton karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Liverpool - Brighton maçı ne zaman? Liverpool - Brighton maçı saat kaçta? Liverpool - Brighton maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Liverpool - Brighton maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 9. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Liverpool ile Brighton karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Liverpool, Premier Lig'de oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde son olarak Everton ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Liverpool, topladığı 9 puan ile ligde 8. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Brighton ise ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlk ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde oynadığı son maçta Leicester City'yi 5-2 ile geçen Brighton, topladığı 13 puan ile ligde 4. basamakta bulunuyor.

LİVERPOOL - BRİGHTON MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Liverpool ile Brighton'ın karşı karşıya geleceği Premier Lig'in 9. haftasındaki bu mücadele 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

Anfield Road'daki maçta hakem Andrew Madley görev yapacak.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# liverpool # ekip # Premier Lig # brighton # BeinSports # Liverpool maçı # premier lig maçları # liverpool maçı ne zaman # haftanın maçları # liverpool maçı saat kaçta # liverpool maçı hangi kanalda # premier lig fikstürü # liverpool premier lig # premier lig beinsports # cumartesi maçları # Liverpool Brighton # Liverpool Brighton haberleri # anfield road