Alanyaspor - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Alanyaspor - Giresunspor maçı ne zaman? Alanyaspor - Giresunspor maçı saat kaçta? Alanyaspor - Giresunspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Alanyaspor - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 8. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Alanyaspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Alanyaspori, ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında Fenerbahçe'ye deplasmanda 5-0 mağlup olan Alanyaspor, topladığı 8 puanla ligde 11. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Giresunspor ise ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında Fatih Karagümrük ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Giresunspor, topladığı 7 puan ile ligde 12. sırada bulunuyor.

ALANYASPOR - GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Alanyaspor ile Giresunspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 8. haftasındaki bu mücadele 2 Ekim Pazar günü oynanacak.

Kırbıyık Holding Stadyumu'ndaki maçta hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Saat 14.30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# fenerbahçe # giresunspor # alanyaspor # süper lig fikstürü # BeinSports # BeIN Sports # alanyaspor maçı ne zaman # giresunspor maçı ne zaman # giresunspor maçı saat kaçta # giresunspor maçı hangi kanalda # maç fikstürü # alanyaspor maçı saat kaçta # alanyaspor maçı hangi kanalda # süper lig maç programı # pazar maçları # alanyaspor giresunspor # alanyaspor giresunspor süper lig # pazar maç programı