Konyaspor - Ümraniyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor ile Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Konyaspor - Ümraniyespor maçı ne zaman? Konyaspor - Ümraniyespor maçı saat kaçta? Konyaspor - Ümraniyespor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Konyaspor - Ümraniyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 8. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Konyaspor ile Ümraniyespor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Konyaspor, ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 kaybeden Konyaspor, topladığı 14 puanla ligde 5. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Ümraniyespor ise ligde oynadığı 7 maçta 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında Kasımpaşa'ya 2-1 kaybeden Ümraniyespor, topladığı 2 puan ile ligde 18. sırada bulunuyor.

KONYASPOR - ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Konyaspor ile Ümraniyespor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 8. haftasındaki bu mücadele 2 Ekim Pazar günü oynanacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki maçta hakem Mustafa Kürşad Filiz görev yapacak.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# Konya # Ümraniyespor # konyaspor # süper lig fikstürü # BeIN Sports # konyaspor maçı ne zaman # konyaspor maçı saat kaçta # konyaspor maçı hangi kanalda # ümraniyespor maçı ne zaman # ümraniyespor maçı saat kaçta # ümraniyespor maçı hangi kanalda # süper lig maç programı # pazar maçları # konyaspor ümraniyespor