Bandırmaspor - Samsunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Bandırmaspor ile Samsunspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Bandırmaspor - Samsunspor maçı ne zaman? Bandırmaspor - Samsunspor maçı saat kaçta? Bandırmaspor - Samsunspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Bandırmaspor - Samsunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 7. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Bandırmaspor ile Samsunspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Bandırmaspor, ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Eyüpspor'a 4-1 kaybeden Bandırmaspor, topladığı 10 puan ile ligde 6. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Samsunspor ise ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Sakaryaspor'u 3-2 mağlup eden Samsunspor, topladığı 9 puanla 8. sırada yer alıyor.

BANDIRMASPOR - SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Bandırmaspor ile Samsunspor'un karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 7. haftasındaki bu mücadele 2 Ekim Pazar günü oynanacak.

Bandırma 17 Eylül Stadı'ndaki maçta hakem Yiğit Arslan görev yapacak.

Saat 13.30'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# samsunspor # eylül # BeinSports # Bandırmaspor # BeIN Sports # trt spor # samsunspor maçı ne zaman # samsunspor maçı saat kaçta # samsunspor maçı hangi kanalda # bandırmaspor maçı ne zaman # bandırmaspor maçı saat kaçta # 1. lig fikstürü # bandırmaspor samsunspor # bandırmaspor samsunspor haberleri