CANLI MAÇ İZLE | Manisa FK - Adanaspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Manisa FK ile Adanaspor, Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde karşı karşıya geliyor. Manisa FK - Adanaspor maçı nereden izlenir? Manisa FK - Adanaspor maçı hangi kanalda? Manisa FK - Adanaspor maçı 11'leri neler? Manisa FK - Adanaspor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Manisa FK - Adanaspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'de 7. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Manisa FK ile Adanaspor arasında oynanacak.

Ev sahibi Manisa FK, ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Bodrumspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Manisa FK, topladığı 8 puan ile ligde 9. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Adanaspor ise ligde oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında Çaykur Rizespor'u kendi sahasında 2-0 mağlup eden Adanaspor, topladığı 7 puan ile 12. sırada yer alıyor.

MANİSA FK - ADANASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 13.30'da başlayacak Manisa FK - Adanaspor maçı TRT Avaz ve beIN Sports MAX 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

MANİSA FK - ADANASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

adanaspor BeIN Sports Manisa FK alt lig maçları alt lig maçı izle 1. lig maçları izle 1. lig maçı izle manisa fk adanaspor 1. lig maçları ne zaman