CANLI MAÇ İZLE | Juventus - Bologna canlı izle Serie A

İtalya Serie A'nın 8. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Juventus ile Bologna, Allianz Stadium'da karşı karşıya geliyor. Juventus - Bologna maçı nereden izlenir? Juventus - Bologna maçı hangi kanalda? Juventus - Bologna maçı 11'leri neler? Juventus - Bologna maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Juventus - Bologna canlı izle Serie A

İtalya Serie A'da 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Juventus ile Bologna arasında oynanacak.

Ev sahibi Juventus ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Monza'ya 1-0 yenilen Juventus, topladığı 10 puan ile ligde 8. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Bologna ise ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Empoli'ye 1-0 kaybeden Bologna, topladığı 6 puan ile ligde 16. sırada yer alıyor.

JUVENTUS - BOLOGNA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak Juventus - Bologna maçı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

JUVENTUS - BOLOGNA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# italya # juventus # Empoli # s sport # juventus maçı izle # juventus maçı canlı izle # s sport izle # s sport maç izle # canlı maç siteleri # juventus maçı izle canlı # serie a izle