Rusya: "Ukrayna'nın NATO üyelik başvurusunu yakından izliyoruz"

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov bir açıklama yaptı. Kremlin Sözcüsü yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın NATO'ya üyelik başvurusunu yakından izlediklerini belirtti. Peskov, ayrıca Rusya'ya katılan Herson ve Zaporijya bölgelerinin sınırlarının belirlenmesi için halka danışacaklarını söyledi.

Rusya: "Ukrayna'nın NATO üyelik başvurusunu yakından izliyoruz"

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov bir açıklama yaptı. Kremlin Sözcüsü yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın NATO'ya üyelik başvurusunu yakından izlediklerini belirtti. Peskov, ayrıca Rusya'ya katılan Herson ve Zaporijya bölgelerinin sınırlarının belirlenmesi için halka danışacaklarını söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Ukrayna'nın NATO'ya yönelmesi ve gelecekteki ittifak üyeliğinin teyit edilmesi, özel askeri operasyonun nedenlerinden biri oldu" diyerek başvuruyu yakından izlediklerinin altını çizdi.

Peskov, Rusya'ya katılan Herson ve Zaporijya'nın sınırlarının belirlenmesinde halka danışmaya devam edileceğine işaret etti.

SIZINTI SONRASI ABD, LNG FİYAT VE SATIŞINI ARTTIRDI

Kuzey Akım boru hattındaki sızıntılara ilişkin de konuşan Peskov, hatların tamiri için deniz tabanındaki durumun tespit edilmesi gerektiğini ifade etti.

Peskov, sızıntı sonrasında Amerikan şirketlerinin sıvılaştırılmış doğal gaz satışlarını ve fiyatlarını artırdığını savundu.

# abd # rusya # Ukrayna # nato # vladimir putin # Bir # Amerika Birleşik Devletleri # kremlin sözcüsü # kuzey akım