CANLI MAÇ İZLE | Leicester City - Nottingham Forest canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında heyecan devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Leicester City ile Nottingham Forest, King Power Stadium'da karşı karşıya geliyor. Leicester City - Nottingham Forest maçı nereden izlenir? Leicester City - Nottingham Forest maçı hangi kanalda? Leicester City - Nottingham Forest maçı 11'leri neler? Leicester City - Nottingham Forest maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Leicester City - Nottingham Forest canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'de 9. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Leicester City ile Nottingham Forest arasında oynanacak.

Leicester City, ligde oynadığı 7 maçta 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Tottenham'a 6-2 kaybeden Leicester City, 1 puan ile ligde son sırada yer alıyor.

Nottingham Forest ise ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Fulham'a 3-2 kaybeden Nottingham Forest, topladığı 4 puan ile ligde son sıradaki Leicester City'nin bir basamak üzerinde 19. sırada bulunuyor.

LEİCESTER CİTY - NOTTİNGHAM FOREST MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'da başlayacak Leicester City - Nottingham Forest maçı beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

LEİCESTER CİTY - NOTTİNGHAM FOREST MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Bir # canlı maç izle # premier lig izle # canlı izle # beinsports canlı izle # premier lig canlı izle # canlı maç izleme siteleri # beinsports 3 izle # beinsports premier lig izle # beinsports 3 izle premier lig