İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart kişiselleştirmede son gün ne zaman?

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi son günlerde binlerce İstanbullunun da gündemindeki yerini aldı. Peki İstanbulkart kişiselleştirme işlemi nasıl gerçekleştirilir, son tarih nedir? İşte detaylar...

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart kişiselleştirmede son gün ne zaman?

İstanbul'da toplu taşıma kullanan vatandaşların İstanbulkart kişiselleştirme işlemi Aralık ayının sonuna kadar devam edecek. İşte İstanbulkart kişiselleştirme hakkında tüm detaylar...

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME NASIL YAPILIR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB), İstanbulkart'ların kişiselleştirilmesine yönelik işlemlerin yapılabileceğini duyurdu.

İstanbulkart kişiselleştirme işlemleri, mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ana sayfa üzerinden 'Kart Ekle' alanındaki yönlendirmelerin takip edilmesi durumunda işlem tamamlanıyor.

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi için www.bireysel.istanbulkart.istanbul ya da www.kisisellestirme.istanbulkart.istanbul adresleri ziyaret edilebilir ve gerekli alanlar doldurularak kart kişiselleştirme işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME İŞLEMİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), İstanbulkart kişiselleştirme işlemleri için belirlemiş olduğu son tarih 31 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Toplu taşımaların dini ve milli bayramlarda ücretsiz olması durumu, İstanbulkartların kişiselleştirilmesi ile birlikte değişikliğe uğrayacak.

UKOME kararı doğrultusunda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı itibariyle sunulmakta olan ücretsiz geçiş haklarından sadece kişiselleştirilmiş kart sahipleri faydalanabilecek.

Söz konusu uygulama, yılbaşı sonrası turistler ve yabancı uyruklu kullanıcılar için geçerli olmayacak ve bu kişiler ücretsiz geçil hakkından faydalanamayacak.

# istanbul # ibb # milli # istanbulkart # İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır # İstanbulkart kişiselleştirme