CANLI MAÇ İZLE | Club Brugge - Atletico Madrid canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 3. hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Club Brugge ile Atletico Madrid, Jan Breydelstadion'da karşı karşıya geliyor. Club Brugge - Atletico Madrid maçı nereden izlenir? Club Brugge - Atletico Madrid maçı hangi kanalda? Club Brugge - Atletico Madrid maçı 11'leri neler? Club Brugge - Atletico Madrid maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Club Brugge - Atletico Madrid canlı izle Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Club Brugge ile Atletico Madrid arasında oynanacak.

Ev sahibi Club Brugge grupta oynadığı ilk maçta kendi sahasında Bayer Leverkusen'i 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Gruptaki ikinci maçına Porto deplasmanında çıkan Club Brugge, bu maçı da 4-0 gibi farklı bir skorla kazanarak puanını 6'ya yükseltti. Club Brugge, grupta 1. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Atletico Madrid ise grupta oynadığı ilk maçta kendi sahasında Porto'yu 2-1 ile geçmeyi başarmıştı. Gruptaki ikinci maçında Bayer Leverkusen ile karşılaşan İspanyol temsilcisi, rakibine deplasmanda 2-0 kaybetti. 3 puanlı Atletico Madrid, grupta 3. sırada yer alıyor.

CLUB BRUGGE - ATLETİCO MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Club Brugge - Atletico Madrid maçı EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

CLUB BRUGGE - ATLETİCO MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Bir # şampiyonlar ligi # atletico madrid # Porto # Bayer Leverkusen