Sivasspor - Ballkani maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Konferans Ligi'nin 3. haftasında G Grubu'nda Sivasspor ile Ballkani karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Sivasspor - Ballkani maçı ne zaman? Sivasspor - Ballkani maçı saat kaçta? Sivasspor - Ballkani maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Sivasspor - Ballkani maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 3. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde G Grubu'nda Sivasspor ile Ballkani karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Sivasspor, grupta oynadığı ilk maçta kendi sahasında Slavia Prag ile 1-1 berabere kaldı. İkinci maçında CFR Cluj'a konuk olan Sivasspor, rakibini 1-0 mağlup etti. 4 puanlı Sivasspor, grupta 2. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Ballkani ise grupta oynadığı ilk maçta CFR Cluj ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. İkinci maçına Slavia Prag deplasmanında çıkan Ballkani, maçtan 3-2 yenik ayrıldı. 1 puanlı Ballkani, grupta 3. sırada bulunuyor.

SİVASSPOR - BALLKANİ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Sivasspor ile Ballkani'nin karşı karşıya geleceği Konferans Ligi'nin 3. haftasındaki mücadele 6 Ekim Perşembe günü oynanacak.

G Grubu'ndaki karşılaşma, Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera yönetecek.

Saat 19.45'te başlayacak karşılaşma EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

sivasspor exxen Sivasspor maçı hangi kanalda sivasspor maçı ne zaman sivasspor maçı saat kaçta konferans ligi sivasspor ballkani tv 8.5 konferans ligi fikstürü sivasspor exxen sivasspor avrupa maçı ne zaman konferans ligi maçları ne zaman konferans ligi maçları saat kaçta konferans ligi maçları hangi kanalda konferans ligi maç programı