Ajax 1-6 Napoli | Ajax - Napoli maç özeti izle | Ajax - Napoli golleri izle

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası Hollanda'da keyifli bir mücadeleye sahne oldu. Deplasmanda Ajax'a konuk olan Napoli, karşılaşmayı 6-1 gibi farklı bir skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu. İşte Ajax - Napoli maçına ait detaylar, maçın özeti ve goller...

Ajax 1-6 Napoli | Ajax - Napoli maç özeti izle | Ajax - Napoli golleri izle

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Ajax ile Napoli, Hollanda'da Johan Cruijff Arena'da karşı karşıya geldi.

Ajax maça; Pasveer, Rensch, Timber, Bassey, Blind, Alvarez, Taylor, Berghuis, Tadic, Bergwijn ve Kudus 11'iyle çıktı.

Napoli ise sahada; Meret, Lorenzo, Rrahmani, Kim Min-Jae, Olivera, Anguissa, Lobotka, Zielinski, Lozano, Kvaratskhelia ve Raspadori 11'iyle yer aldı.

AJAX - NAPOLİ MAÇ ÖZETİ! AJAX - NAPOLİ MAÇI GOLLERİ

Napoli, Ajax deplasmanında 6-1 gibi farklı bir skorla galip geldi. Napoli'nin gollerini Giacomo Raspadori 18 ve 47, Giovanni Di Lorenzo 33, Piotr Zielinski 45, Khvicha Kvaratskhelia 63, Giovanni Simeone 81. dakikada attı. Ajax'ın golü ise 9. dakikada Muhammed Kudus'ten geldi.

Bu arada Ajax, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez kalesinde 6 gol gördü.

Napoli'nin üçte üç yaparak 9 puana ulaştığı grupta Liverpool 6, Ajax 3 puanla sıralandı. Rangers ise puansız son sırada yer aldı.

Goller: Dkl. 9 Muhammed Kudus (Ajax) Dk. 18 ve 47 Giacomo Raspadori, Dk. 33 Giovanni Di Lorenzo, Dk. 45 Piotr Zielinski, Dk. 63 Khvicha Kvaratskhelia, Dk 81. Giovanni Simeone (Napoli)

AJAX - NAPOLİ MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

# gol # Bir # şampiyonlar ligi # ajax # Napoli # exxen # exxen spor # napoli golleri # ajax napoli # napoli exxen # ajax napoli maç sonucu