GSB personel alımı başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? 2022 GSB personel alımı sonuçları sorgulama

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 4 bin 147 personel alımı yapılacağı bildirilmişti. GSB personel alımı sonuçları açıklandı. Peki, GSB personel alımı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

GSB personel alımı başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? 2022 GSB personel alımı sonuçları sorgulama

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB personel alımı başvuru sonuçları için adayların bekleyişi sona erdi. Bakanlık bünyesine 300 büro personeli, 866 koruma ve güvenlik görevlisi ile 2 bin 981 destek personeli alımı için başvuru sonuçları açıklandı.

BAKAN KASAPOĞLU'NUN AÇIKLAMASI


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz ay resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacağını duyurmuştu.

Bakanlık bünyesine 300 büro personeli, 866 koruma ve güvenlik görevlisi ile 2 bin 981 destek personeli alımı yapılacağı bildirilmişti.

Adaylar başvurularını, 10-15 Eylül 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden gerçekleştirdi.

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI


GSB 4 bin 147 personel alımı sonuçları açıklandı. Sonuçlara ilişkin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Bakanlığımız taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere, boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonları için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-2'nci maddesi çerçevesinde "2022 Yılı Sözleşmeli Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli (Temizlik) Alımı" başvuruları 10-15 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olup adaylar, yerleştirme sonuçlarını Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) Başvurularım – Değerleme Sonuçları başlığı altından öğrenebileceklerdir.

İlan edilen kontenjan sayısına girerek yerleştirilen ve atanmaya hak kazanan asıl adaylar, aşağıda belirtilen belgeleri yerleştikleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine 10-12 Ekim 2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde teslim edeceklerdir.''

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

# gençlik ve spor bakanlığı # gsb # gsb personel alımı sorgulama # gsb personel alım sorgulama ekranı