5 ilde FETÖ soruşturması: 18 şüpheli için yakalama kararı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma düzenlendi. FETÖ'nün Edirne merkezli 5 ildeki yapılanmasına yönelik soruşturma da 18 kişi hakkında da yakalama kararı verildi.

5 ilde FETÖ soruşturması: 18 şüpheli için yakalama kararı

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen akademisyen, doktor, askeri personel ile avukatların yanı sıra görevde olan bir astsubayın da aralarında bulunduğu 18 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin haklarında yakalama kararı çıkartılan şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Antalya'da başlattığı operasyon sürüyor.

# istanbul # Balıkesir # ankara # fetö # antalya # Edirne # Fetullahçı Terör Örgütü # terörle mücadele # FETÖ soruşturma # fetö soruşturması # şüpheli # yakalama # yakalama kararı # FETÖ yakalama # mahrem yapılanma # FETÖ mahrem yapılanma # Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı # doktor # askeri personel # akademisyen # avukat # Eskişehir # terörle mücadele şube