Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Avrupa'da yarı finale yükseldi

Süper Kupa'nın sahibi Trabzonspor oldu. Kupayı alan Trabzonspor, Pazar günü lider Beşiktaşla oynayacak. Maçı Halil Umut Meler yönetecek. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbol yatırımlarına ilişkin konuştu; ''Zeminlere gereken özen gösterilmiyor.'' dedi. ''Dört büyüklerin'' borcu 14 milyar liraya dayandı. Basketbol'da başarılar sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde son play-off bileti Pınar Karşıyaka'nın oldu. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Avrupa'da yarı finale yükseldi.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Avrupa'da yarı finale yükseldi

TFF Süper Kupa maçında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen Trabzonspor, tarihinde ikinci kez Süper Kupa'yı kazandı. Bordo-mavili takım pandemi tedbirlerine uygun düzenlenen törenle kupasını aldı.

Süper Lig'de 22. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Haftanın önemli müsabakası, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 31 Ocak Pazar günü oynanacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Türk futbolunun 4 büyüğü olarak nitelendirilen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor borç sarmalı içinde yüzmeye devam ediyor. Kulüplerin toplam borcu, 7 bakanlığın 2021 yılı bütçesinden daha fazla durumda. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Kasım 2020, Trabzonspor’un ise Ağustos 2020 itibarıyla toplam borcu 14 milyar liraya ulaşmış durumda.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şehirlere kazandırılan modern stadyumlara yeterli bakım yapılmadığını tespit ettiklerini ve bu konuda yaptırım hazırlıkları yapıldığını söyledi. Bakan Kasapoğlu bu açıklamaları, Giresun'dan gelen heyeti kabulü sırasında yaptı.

FIBA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda konuk ettiği İspanyol ekibi Bilbao Basket'i 85-76 yenen Pınar Karşıyaka, organizasyonda bir üst tura çıkan son takım oldu. İzmir ekibinin toplam 8 grupta 32 takımın mücadele ettiği ilk turda, 16 takım yoluna devam etme hakkına kavuştu.

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası çeyrek final karşılaşmasında Almanya'nın Dresdner takımını 3-1 ile geçti. Temsilcimiz böylece yarı finale yükseldi.

# Trabzonspor # Galatasaray # avrupa # basketbol # fiba # süper kupa # voleybol # yarı final # Türk futbolu