Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı: ''HDP'nin açıkladığı 11 madde Türkiye'yi bölme programıdır''

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin, seçimlere ilişkin açıkladığı, 11 maddelik ittifak tutum belgesine Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan sert tepki geldi. HDP-PKK'nın Amerika'nın tutumunu ilan ettiğini belirten Bursalı, ''11 madde, Türkiye'yi bölme programıdır.'' dedi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı: ''HDP'nin açıkladığı 11 madde Türkiye'yi bölme programıdır''

PKK'nın Meclis'teki temsilcisi HDP, ittifak tutum belgesini açıkladı.

HDP'nin açıkladığı 11 maddelik belgeye Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan sert tepki geldi.

''11 MADDE TÜRKİYE'Yİ BÖLGE PROGRAMIDIR''

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özgür Bursalı, HDP'nin Amerika'nın tutumunu ilan ettiğini ifade ederek, 11 maddenin tamamının eksiksiz CHP'nin de programı olduğunu söyledi.

- HDP-PKK, Amerika'nın "tutumunu" ilân etti. Açıklanan 11 Maddenin tamamı, eksiksiz olarak CHP'nin de programıdır. CHP'nin programını HDP-PKK yazıyor.

- "Kürt sorunu, özerklik, kayyumlar, Siyasi rehineler ve LGBT" ile dolu 11 Madde, Türkiye'yi bölme programıdır.

''BU TÜRKİYE DÜŞMANI TUTUMUN İKTİDAR OLMA ŞANSI SIFIRDIR''

HDP'nin meşru görülmesi tartışmalarına da değinen Özgür Bursalı, ''Biden Tayfasının meşru gördüğü HDP budur. Meşru görülen, aslında Türkiye'yi bölme programıdır.'' dedi. Bursalı, bu Türkiye düşmanı tutumun iktidar olma şansının da sıfır olduğunu belirtti.

- Biden Tayfasının meşru gördüğü HDP budur. Meşru görülen, aslında Türkiye'yi bölme programıdır.

- CHP, İYİP, GELECEK, DEVA ve Saadet Partileri de, FETÖ'yle beraber bu tutumun ittifakını oluşturmaktadır. Bu Türkiye düşmanı tutumun iktidar olma şansı sıfırdır.

# chp # türkiye # amerika # fetö # hdp # İyi Parti # vatan partisi # deva # lgbt # hdp pkk # ittifak # saadet partisi # Özgür Bursalı # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # Gelecek Partisi # kürt sorunu # Özgür Bursalı açıklama