Hadi 4 Nisan 2019 Perşembe bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! hadi gamer ipucu pubg

Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 4 Nisan 2019 perşembe günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen perşembe sürprizleri nedir? Günün yarışmaları neler? Hadi gamer'in ipucu sorusu; PUBG turnuvasında ülkemizi temsil eden oyuncular finalde hangi ülkeyi yenerek şampiyon oldu?

Hadi 4 Nisan 2019 Perşembe bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! hadi gamer ipucu pubg

Hadi magazin bugün 12.30'da'da başlayacak... Yarışmayı Özge Ulusoy sunacak.

İpucu sorusu da şöyle:

“Bugün sizlere dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu ile tanınan bir aktörümüzü soruyoruz sevgili hadiciler. 'Yaprak Dökümü' ve 'Kanıt' gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla tanınan bu oyuncu iki yıl önce Amerika'ya yerleşmişti. Bir süre işsiz kalan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde Amerika'da eyaletler arası tırşoförlüğü yapmaya başladığını açıkladı. Sizce kimden bahsediyoruz?”

Yanıtı “Tolga Karel” olacak...

HADİ GAMER'İN İPUCU PUBG

Günün ikinci yarışması da 19.30'daki hadi gamer... Açıklamada "Vestel’in katkılarıyla hadi gamer efsanesi geri döndü! Hadi gamer bu akşam Vestel’in katkılarıyla 19:30’da! Ödül Vestel’den 10.000 TL! 25.000 joker birazdan Vestel instagram adresinde olacak! hadi gamer için gün sayan hadiciler, bu heyecanlı yarışmayı kaçırmayın!" denildi.

İpucu sorusu da şöyle:

"Bugünkü ipucumuz PUBG severlere geliyor hadiciler. PUBG'nin ülkeler arası düzenlenen ilk 32'ye 32 turnuvası GLL Nations Royale'in Avrupa ayağı tamamlandı. Peki Avrupa bölgesinden 16 ülkenin takımlarının dahil olduğu turnuvada ülkemizi temsil eden oyuncular finalde hangi ülkeyi yenerek şampiyon oldu?"

Yanıt "Yunanistan" olacak

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.

# abd # bugün # joker # hadi # ipucu # Tır # şoför # dizi # oyuncu # kanıt # vestel # özge ulusoy # hadi magazin # 4 Nisan # tolga karel