Ekonomide reform paketiyle ilgili çarpıcı tespitler: Bu paketle krizden çıkış beklemeyin

Avrasya Yatırım Stratejisti Evren Devrim Zelyut, bugün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı ekonomide reform paketi ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Zelyut, paketin krizden çıkış için etkisiz kalacağını belirtti

Avrasya Yatırım Stratejisti Evren Devrim Zelyut, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı ekonomide reform paketini analiz etti.

Zelyut, reform paketi ile mevcut sorunların çözülmesinin oldukça zor olduğunu belirterek, yapısal çözümlerin yine gelecek günlere ötelendiğini söyledi.

Türk ekonomisini artık daha zor günlerin beklediğine işaret ederek, "Bu paketle Türkiye'nin krizden uzaklaşması değil krizin derinleşmesinin artacağını" belirtti.

BERAT ALBAYRAK NE DEDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomide yapısal dönüşüm adımlarını anlattı. Millî Birlik Projesinin hayata geçirileceğini söyleyen Albayrak "Tarımda millî projenin mayıs ayında açıklanacağını" belirtti. Bu reform paketinde de geçmiş sunumlarda olduğu gibi sorunlar tekrar edildi. Çözümlere ilişkin detaylar için ileri bir tarih verildi.

ulusal.com.tr

# ekonomi # berat albayrak # kriz # reform paketi # evren devrim zelyut