Kilise duvarının üzerinde oynayan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Kadıköy'deki Surp Takavor Kilisesi'nin duvarının üstüne çıkarak müzik eşliğinde oynayan 3 şüpheli ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Kilise duvarının üzerinde oynayan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Bir grubun KadıköySurp Takavor Kilisesi'nin duvarının üstüne çıkarak müzik eşliğinde oynamasına ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Savcılık, soruşturma kapsamında, kimliğini tespit ettiği şüphelilerin yakalanmasına yönelik emniyet güçlerine talimat verdi.

Polis ekipleri yaptıkları çalışmada, Y.E.U ve Ö.F.A ile aracın sahibi O.Y.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, Kartal'daki Anadolu Adliyesine sevk edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 00.55 sıralarında Kadıköy Caferağa Mahallesi Khalkedon Meydanı'nda, Surp Takavor Kilisesi'ne araçla gelen bazı şahısların, giriş kapısı üzerine çıkarak uygunsuz davranışlar sergilediklerinin tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Yapılan çalışmalarda; şüpheli Y.E.U ve Ö.F.A. ile aracın sahibi O.Y. ikametlerinde yakalanmışlardır. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. İbadethaneye yapılan bu çirkin davranışı kınıyoruz." ifadelerine yer verildi.

# adliye # kadıköy # Kartal # kilise # Surp Takavor Kilisesi # anadolu adliyesi