Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm mü? Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle... Mucize Doktor 16. bölüm tamamını izle...

Mucize Doktor dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Son olarak 16. bölümüyle ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinde neler oldu?Ali ve Nazlı lunaparka gidiyor...

Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm mü? Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle... Mucize Doktor 16. bölüm tamamını izle...

FOX TV'nin farkındalık yaratan ve seyirciler tarafından sevilen dizisi geçen hafta 16. bölümüyle ekran karşısındaydı. Nazlı ile Ali arasındaki aşk büyürken, Ferman ile Beliz aşklarını kurtarmayı başarabilecek mi?

Dizi bu akşam 9 Ocak Perşembe günü ekrana gelecek. Nazlı ve Ali'nin lunapark sahnesi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

17. BÖLÜM FRAGMAN

17. BÖLÜM 2. FRAGMAN

16. BÖLÜM ÖZET

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı'nın, Ali'ye olan hisleri daha çok günyüzüne çıkar. Fakat bu hislerini bastırmaya çalışan Nazlı'nın garip davranışları Ali'nin gözünden kaçmaz. Bu duruma canı sıkılan Ali, Nazlı'ya ilgi gösteren birinin daha varlığını öğrenince, duygu karmaşası arasında bocalamaya başlar. Beliz ise ani bir kararla Ferman'dan ayrılsa da siniri uzun sürmez. Evden ayrılırken Ferman'ı gören Beliz ağlayarak sarılır. Büyük aşk burada bitmez.

16. BÖLÜM İZLE

Dizinin son bölümü olan 16. bölümü izlemek için buraya tıklayınız.

ulusal.com.tr

# Mucize Doktor # yeni fragman