Galatasaray'da Mustafa Denizli depremi! Gaziantepspor maçı sonrası şok sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, istifa edip etmeyeceği yönündeki soruya, "Yarın başkanımızla görüştükten sonra kararımı açıklayacağım" dedi.

Galatasaray'da Mustafa Denizli depremi! Gaziantepspor maçı sonrası şok sözler

GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Mutlu Topçu, kritik bir galibiyet alarak ligde üst sıralara çıktıklarını söyledi.

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Kayseri maçının ilk yarım saatinden sonra çok iyi oynadıklarını ve bugün de aynı iştahla Galatasaray karşısına çıktıklarını anlatan Topçu, önemli bir 3 puan kazandıklarını vurgulayarak şöyle dedi:

"Geçen hafta Kayseri deplasmanı benim açımdan en iyi maçlardan birisiydi. Bugün aynı iştahla başladık ve ilk golü biz bulduk. Duran toplarda sıkıntımız olduğunu söyleyebilirim ama genelde takımımdan memnunum. İkinci golden sonra geri çekilmeyerek pas yaptık. Bizim için kritik galibiyetti. Kayseri deplasmanından bir puan almış olsak bile diğer maçların sonuçlarından dolayı alt sıralara inmiştik. Şimdi sanırım 9'uncu sıradayız ve arzu ettiğimiz noktadayız. Kritik maçı galibiyetle kapattık. Galatasaray'a ve Mustafa Denizli'ye geçmiş olsun diyorum. Ayrıca bugün bizi destekleyen taraftarlar ile hasta olmasına rağmen özveride bulunarak sahaya çıkan futbolculara teşekkür ediyorum."

Topçu, gazetecilerin Mustafa Denizli'nin açıklamalarında istifa sinyali verdiğini ve nasıl değerlendirdiğine ilişkin soruyu; "Büyük takımlar başarıya endeksli oluyor ve hedeften sapınca sıkıntı söz konusu oluyor. Büyük kulüpler ve Mustafa Denizli bundan çabuk sıyrılacaktır. Böyle sıkıntılar olacaktır ama Mustafa Denizli büyük teknik adam, Galatasaray büyük kulüp ve bunları atlatacaklardır. Mustafa Denizli'nin istifa etmesine üzülürüm" sözleriyle yanıtladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantep'e galibiyet için geldiklerini ve kötü gidişe dur demeyi amaçladıklarını ancak başaramadıklarını söyledi. Maçta tribünlerin istifaya çağırdığı isim olan Denizli, maçın ardından Galatasaray Başkanı ile görüştüğünü ve yarın uzun bir toplantı yaparak daha sağlıklı bir açıklama yapacağını ifade etti.

Göreve gelirken kariyerinin yara almasına Galatasaray için katlanacağını söylediğini hatırlatan Denizli şöyle dedi:

"Buraya gelirken özlediğimiz deplasman galibiyetine geri dönmek istiyorduk ama olmadı. Ben göreve geldiğim zaman kulüp içinde gidişatı değiştirebilecek oluşumları gerçekleştirmek için başladım. Ama maalesef gerçekleştiremedik. 'Eğer kariyerimde yara alacaksam Galatasaray için değer' demiştim. Evet bu tabloda bir yara aldık. Kariyer dışında da yara almaya başladık. Bunlar insanı üzüyor, rahatsız ediyor. Her şeyi değiştirmeye çalışıyoruz ama imkanları değerlendirmekle ilgili bir hadise. Sayın başkanla görüştüm, yarın kendisiyle uzun bir toplantı yapacağım. Ondan sonra daha sağlıklı açıklamayı gerçekleştireceğim."

Denizli gazetecilerin bu görüşmeden istifa çıkıp çıkmayacağına ilişkin yönelttiği bir soruyu ise; "O da dahil her şey olabilir" diye açıklama yaptı.

Kendisinin takımın lideri olduğunu ve taraftarın 'istifa' tezahüratını olgunlukla karşıladığını ifade eden Denizli, 'Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi' şeklindeki tezahürata ise çok üzüldüğünü belirterek, "Bu taraftara o söylenenin dışında çok şeyi yaşattık, birlikte yaşadık. Hiçbir sonuç taraftarın bu duyguya kapılması için mesele teşkil etmemesi lazım, sadece üzüldüm" diye konuştu.

MAÇIN ARDINDAN YAYINCI KURULUŞA KONUŞTU

Gaziantepspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Denizli'nin açıklamaları şöyle:

"Aylardır çalışıyoruz. Kariyerimin hiçbir döneminde Galatasaray'a bu geldiğimdeki kadar çaba ve zaman harcamadım. Bu takımın lideri benim. Burada ortaya çıkacak her türlü sonuçtan başta ben sorumluyum. Ortaya çıkan tablo keyifsiz bir tablo. Antrenörlük kariyerim başarılarla dolu, zaman zaman başarısızlıklar yaşanabilir. Avrupa'daki yenilgi içimde büyük bir üzüntü ve hasar aldı. Kariyerim yara aldı ama birçok şey yara aldı. Kazandığım bütün başarıların altında Galatasaray imzası vardır. Kötü dönemde yapacaklarım vardır, bunu kendi içimde değerlendiriyorum. Kim ne algılarsa algılasın. Tek başıma bunu söylemem saygısızlık olur. Bu tablo içinde bir karar almam gerekebilir. Yarın başkanımızla oturup geniş çaplı bir konuşma yapacağız. Biraz evvel söylediğimi başkana da söyleyeceğim." (DHA)

# mustafa denizli # depremi # istifa sinyali