Gekas'a uyarı

SEZON başında attığı gollerle Akhisar Belediyespor'u zirveye taşıdıktan sonra son 6 lig, 3 kupa maçında sessiz kalan Theofanis Gekas'a ilk uyarı, teknik direktör Roberto Carlos'tan geldi.

Gekas'a uyarı

SEZON başında attığı gollerle Akhisar Belediyespor'u zirveye taşıdıktan sonra son 6 lig, 3 kupa maçında sessiz kalan Theofanis Gekas'a ilk uyarı, teknik direktör Roberto Carlos'tan geldi.

Yunanlı golcünün takım için çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Brezilyalı teknik adam, "Gekas sadece bizim için değil, Yunanistan milli takımı için de önemli bir isim. Ondan, ligin başındaki performansı bekliyorum. Takımdaki bir futbolcunun en küçük bir problemi olduğunda, bunu kendi içimizde çözmemiz gerekiylor. Gekas'ın sorunu varsa, onu da içimizde çözmeliyiz" dedi.

Cumartesi günü Manisa'da oynayacakları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor müsabakasının 2 takım için de büyük önem taşıdığına dikkat çeken Roberto Carlos, şöyle devam etti:

"Çok yoğun bir maç trafiğinden çıktık. Ancak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına hazırlanmak için önümüzde yeterli süre var. Bu sürede fiziksel ve taktiksel açıdan eksiklerimizi gidereceğiz. Geçen hafta Sivas'ta 4-4-2 dizilişiyle sahade yer aldık. Sistem kağıt üzerinde ne kadar iyi olsa da, kazanmak için sistemden öte, futbolcuların yeteneklerinin ön plana çıkması gerekir. Alt sıralardan kurtulmak için bu defa kazanmak istiyoruz."

BİLAL:"KAZANACAĞIZ"

Akhisar Belediyespor kaptanı Bilal Kısa, bu hafta yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. Futbolcular olarak oturup kendi aralarında durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

"Devre arasında aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Kadronun oturması ve uyum için zamana ihtiyacımız vardı. Bu yolda önemli mesafe aldığımızı düşünüyorum. Hafta sonunda final niteliğinde bir maça çıkacağız. Kazanıp rahat bir nefes almak ve ligin başındaki havamıza dönmek istiyoruz. Maç saatine kadar sadece ve sadece 3 puana konsantre olacağız."

Haldun AKYÜZ / DHA

# Gekas