5. Osmaniye Kitap Fuarı kapılarını açtı

Osmaniye 5. Kitap Fuarı, kitapseverlere kapılarını açtı. Osmaniye Belediyesince düzenlenen fuarın bu yıl ki onur konuğu İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon Ersoy. Fuar, 31 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

5. Osmaniye Kitap Fuarı kapılarını açtı

Osmaniye Belediyesi’nce bu yıl 5’incisi düzenlenen Kitap Fuarı, öğrenci ve vatandaşların yoğun katılımı ile açıldı.

Kentin kültür-sanat hayatına önemli katkılar sağlayan fuarın bu yılki onur konuğu, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon Ersoy… Ersoy, açılış programının ardından ‘Dedem Mehmet Akif Ersoy’ isimli söyleşi gerçekleştirdi.

FUARIN ONUR KONUĞU YAZAR SELMA ARGON ERSOY

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, fuarın onur konuğu Yazar Selma Argon Ersoy’a katkı ve katılımlarından dolayı plaket verdi. Daha sonra protokol üyeleri ve katılımcılar ile birlikte Fuar alanını gezerek yayınevi stantlarını ziyaret etti.

3 bin 400 metrekare alana kurulu fuarda 150 yazar, imza günleri ve 28 söyleşi programıyla kitapseverler ile buluşacak. 165 yayınevinin katıldığı fuar, 31 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

# kültür sanat # Osmaniye Kitap Fuarı # kültür sanat haberleri # Osmaniye Belediyesi # Mehmet Akif Ersoy # Erdinç Yılmaz