Meteoroloji'den Doğu ve Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı illeri için toz taşınımı uyarısı yaptı. Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Batman, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Siirt ve Şırnak çevrelerinde dün gece başlayan toz taşınımının bugün de etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den Doğu ve Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamayla Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bazı iller için toz taşınımı uyarısı yaptı.

Dün gece saatlerinde başlayan Suriye kaynaklı toz taşınımı bugün de Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Batman, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Siirt ve Şırnak çevrelerinde etkili olacak.

Görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

# diyarbakır # bingöl # mardin # meteoroloji # batman # şırnak # doğu anadolu # Elazığ # şanlıurfa # siirt # Hava durumu # tunceli # muş # güneydoğu anadolu # tunceli hava durumu # bingöl hava durumu # meteoroloji uyarı # siirt hava durumu # şırnak hava durumu # batman hava durumu # Muş hava durumu # elazığ hava durumu # toz # toz taşınımı