Galatasaray 1 puanla yetindi

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geldiği Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı. Grupta şu ana kadar 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Galatasaray 8 puan ile liderliğini sürdürüyor.

Galatasaray 1 puanla yetindi

Haber: Yasin Kerim Aşan

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda dördüncü maçında Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova ile karşılaştı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda oynanan mücadeleye grup lideri olarak çıkan sarı-kırmızılılar grubun son sırasında yer alan rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray'ın golünü 43. dakikada Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli kaydederken, deplasman takımının golü 73. dakikada Kamano'dan geldi.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu sonuçla birlikte grupta oynadığı müsabakalarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Galatasaray 8 puanla zirvedeki yerini korudu.

Puanının 2'ye yükselten Lokomotiv Moskova ise son sırada kaldı.

Galatasaray, gruptaki beşinci maçında 25 Kasım Perşembe günü saat 20.45'te Marsilya ile karşılaşacak.

MAÇIN HAKEMİ TEPKİ ÇEKTİ

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanan mücadeleyi yöneten İsviçreli hakem Sandro Scharer'e maç sırasında ve sonrasında tribünlerden büyük tepki geldi.

Maç içindeki takdir haklarını daha çok Lokomotiv Moskova tarafından kullanan İsviçreli hakem, deplasman temsilcisinin oyunu soğutmasına da göz yumunca tribünlerden büyük tepki çekti.

SEYİRCİ KISITLAMASI UYGULANMADI TRİBÜNLER DOLDU

Galatasaray'ın seyirci kısıtlaması uygulamadığı maça taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi.

52 bin 223 kapasiteli Nef Stadyumu'nu büyük oranda dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunda takımlarına destek verdi.

# Galatasaray # uefa avrupa ligi # NEF Stadyumu # Sofiane Feghouli # lokomotiv moskova