Doğu Perinçek: Eymür'ün CIA-MOSSAD bağlantılarını MİT tescil etti

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 4 Kasım Perşembe günü Youtube canlı yayınında Cüneyt Özdemir'in konuğu oldu. Perinçek, CIA tetikçisi Mehmet Eymür'ün kendisi hakkında söylediği yalanlara devlet raporlarıyla yanıt verdi.

Doğu Perinçek: Eymür'ün CIA-MOSSAD bağlantılarını MİT tescil etti

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 4 Kasım Perşembe günü Youtube canlı yayınında Cüneyt Özdemir'in konuğu oldu.

Perinçek, CIA tetikçisi Mehmet Eymür'ün kendisi hakkında söylediği yalanlara devlet raporlarıyla yanıt verdi.

İşte Doğu Perinçek'in Eymür hakkındaki ifadeleri:

EYMÜR'ÜN FETÖ-ÇİLLER BAĞLANTISI

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Cüneyt Özdemir'in ''MİT raporundan beri Mehmet Eymür'ün ilk defa bu kadar açıkça konuştu. Aydınlık grubundan pek haz etmediğini anlıyoruz nasıl tanımlarsınız?'' sorusuna verdiği yanıtta Eymür hakkında yayınlanan MİT raporundan bahsetti. Perinçek Eymür'ün FETÖ bağlantısına da dikkat çekti:

''Mehmet Eymür, Şimdi onu MİT'in Sönmez Köksal imzalı bizzat mit müsteşarının imzaladığı raporundan öğrenebiliriz o zaman 1996 yılında Susurluk olayından sonra ben sayın cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel beni Çankaya'da kabul ettiler, ona bir dosya sundum, o dosyayı sayın Demirel, doğrudan TBMM Başkanına ve o zaman başbakan olan Sayın Erbakan'a gönderdi ve onun üzerine bir soruşturma açıldı TBMM'de Susurluk ile ilgili ve ilk konuştukları insan da bendim, benden sonra da zamanın başbakanı Mesut Yılmaz ile o Susurluk Komisyonu konuşmuştu, bu süreçte bizim iddialarımız ile ilgili olarak Sönmez Köksal'ın başında bulunduğu MİT Çiller Özel Örgütü ile ilgili bir rapor hazırladı. Bu raporu da çok uzun yıllar sonra 30-40 yıl peşinden koştuktan sonra bu Susurluk sürecinde hazırlanan raporu sayın Nusret Senem en sonunda bir mahkeme dosyasında buldu biz o raporu getirtemedik yani Silivri'deki duruşmalara Ergenekon hakimleri istediği halde bu raporu yollamamışlardı ama en sonunda sayın Nusret Senem buldu, o raporda yani bizzat Mitin hazırladığı raporda Mehmet Eymür yabancı ilişkileri Çiler Özel Örgütü'nün başında olduğu, Çiller Özel Örgütünde FETÖ ile birlikte olduğu, Çiller Özel Örgütü'nün Amerika ilişkileri, Çiller Özel Örgütü'nde Fethullah Gülen'in rolü vs Mehmet Eymür'ün kendisi anlatılıyor. Yani bizzat mensubu olduğu teşkilat. ''

ÇİLLER EYMÜR İLİŞKİSİ DEVLET TEŞKİLATI İÇERİSİNDE BİR İLİŞKİ DEĞİL

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ''Mehmet Eymür ben Çiller'e brifing verirdim diyor. Çok tuhaf değil mi?'' sorusuna da şu yanıtı verdi:

''Brifing, örgüt içi brifing, o Türkiye devlet teşkilatı içerisinde bir ilişki değil, bu Çiller Özel Örgütü kitabı bizim o zaman sayın Demirel'e verdiğimiz ve Susurluk soruşturmasının açılmasına temel olan ve devletin de esas olarak incelediği ve MİT'in bu bahsettiğim raporu da tamamen bu verdiğimiz dosya üzerinedir.Ve MİT bizim iddialarımızı birkaç bölüme ayırmış ve Mehmet Eymür ile ilgili iddialarımızı kabul etmiştir. Zaten siz de biraz evvel aktardınız Sönmez Köksal da Doğu Perinçeklerin bir nevi aleti oldu iddiaları kabul etti gibi. Çünkü bizim orada tespit ettiğimiz hususlar çok sağlam araştırmalarla ve belgeli konulardı''

GÜLEN VE ÇİLLER'İN UYUŞTURUCU İŞ BİRLİĞİ

Doğu Perinçek, ''Sönmez Köksal, Mithat Bey'in raporunu çok incelemeden imzalamış diyor, bu normal mi? Böyle bir ciddi belgede bu yapılır mı?'' sorusuna verdiği yanıtta Fettullah Gülen ile Çiller ilişkilerinin bir uyuşturucu ilişkisi olduğunu belirtti:

''Zaten sorunun içinde bunun cevabı var. MİT'in müsteşarı Sönmez Köksal'ın da kişiliğini biliyoruz eski bir büyükelçi önüne gelen şeyi imzalayacak bir adam değil. O sırada da sıradan bir olay değil doğrudan Cumhurbaşkanı'nın Başbakan'ın üzerinde yürüdüğü TBMM'nin komisyon kurduğu süreçte MİT'ten bu konuyu incelemesi devlet tarafından isteniyor ve onların hepsinin yazıları bu çiller özel örgütü kitabında var ve sayın Erbakan'ın emri üzerine o rapor hazırlanıyor. Tabi o rapor ciddi bir şekilde hazırlanıyor, okumadan imzalanacak bir rapor değil ve o rapor devlet raporu haline geliyor. Orada da Mehmet Eymür'ün kim olduğu, Çiller özel örgütü içerisinde olduğu yalnız Amerika ilişkileri Fethullah Gülen ile beraber oldukları bakın bu raporun en önemli kısmı aynı zamanda Fethullah Gülen ile ilgili olan kısmıdır yani Fethullah Gülen ile çiller ilişkilerinin aynı zamanda bir uyuşturucu ilişkisi olduğu çok önemli mali kaynaklar sağladığı, doğrudan MİT müsteşarının imzaladığı raporda Fethullah Gülen ile Çiller arasında bir uyuşturucu işbirliği olduğu burada Mehmet Eymür'ün rolleri bu teşkilatta Mehmet Eymür'ün şemada da görülüyor bakın buradan gösterebilirim şemanın CIA-MOSSAD'ın mitteki uzantısı altında Mehmet Eymür-Tolga Atik isimleri yazıyor.''

HİRAM ABAS VE EYMÜR İTİRAF ETTİ: PERİNÇEK BİZİ ÜÇ KERE FELCE UĞRATTI

Özdemir'in ''Doğu Perinçek'e çok büyük bir tepkim var diyor. Bugün MİT'çinin adını yazana hapis cezası veriyorlar, o tarihte bütün bilgilerini verdiler Hiram Abbas'ın diyor. Sizin Hiram Abbas'ın öldürülmesinde hedef gösterdiğinizi iddia ediyor.'' İfadelerine de yanıt veren Perinçek, Hiram Abas'ın ve Eymür'ün Aydınlıkçıların onları 3 kere felce uğrattığını itiraf ettiğini söyledi:

''O zaman bunu Hiram Abbas da itiraf etmiştir, Mehmet Eymür de itiraf etmiştir, ikisi de demişlerdir ki bizi üç kez felce uğrattı Perinçekler, Aydınlık grubu. Evet biz bunları MİT içindeki CIA, MOSSAD ekibini 3 kez felce uğrattık duman ettik bunları. Çünkü bunlar doğrudan doğruya MİT içinde Amerika'ya karşı savaşıyorlardı, Sabahattin Savaşman da bunların nasıl Amerika'ya çalıştıklarını ve kendisini de o kadroya dahil ettiklerini bütün ayrıntıları ile yazdı ve mitin üçüncü adamı diye biz bunu o zaman yayınladık.

SABAHATTİN SAVAŞMAN'IN İTİRAFLARI:

ABBAS VE EYMÜR CIA-MOSSAD'A ÇALIŞIYORLARDI

Yani Sabahattin Savaşman bir itirafta bulundu dedi ki Hiram Abbas ve Eymür MİT'in içinde CIA-MOSSAD'a çalışıyorlardı ve beni de alet olarak kullandılar itiraf ediyorum yani itirafçı olarak ortaya çıktı. Onun için Sabahattin Savaşman'ın itirafları bizzat Sönmez Köksal'ın yani MİT Müsteşarı'nın imzaladığı rapor. MİT raporu, devlete verdiği ama bir önemli belge daha var, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Yeşil vardı ya bir tane bütün cinayetlerde kullanılan, Yeşil'i aldı sorguya çekti ve Yeşil Mehmet Eymür'ün emri ile hangi cinayetleri yaptığını bütün ayrıntılı ile bir bir hepsini açıkladı bu emniyet ifadesine aynen geçti ve açıklamadan sonra da Ankara Emniyet Müdürü Orhan Taşanlar Mehmet Eymür'ü aradı ve dedi gel adamını buradan al dedi, kaburgaları kırılmış olarak adamı aldığını Mehmet Eymür de itiraf ediyor, götürdü hastaneye yatırdı yani Ankara Emniyeti'ndeki ifadelerde de Mehmet Eymür'ün bütün bu marifetleri cinayetlerde operasyonda. Bakın bir dördüncü olan Kaşif Kozinoğlu'nun bana yazdığı Silivride'yken bana gizli olarak yazdığı mektuplar var kendi el yazısı ile. Bu bilgisayarda yazmadı neden çünkü ilerde bilgisayarda yazılınca başkası yazdı uyduruldu denir. Bütün bana yazdığı el yazısı mektuplar var, bu mektuplar Kaşif Kozinoğlu'nun mezara götüremediği sıralı diye yayınladı ve otuz küsür basım yapıldı Türkiye'nin en çok satılan kitaplarından biridir. Kaşif Kozinoğlu da kim, MİT'in Orta Asya dairesi başkanı eski bir asker ve Mehmet Eymür ile de çok sıkı ilişkileri olmuş bazı sıhhi hısımlıkları da var ve Kaşif Kozinoğlu da Mehmet Eymür'ün CIA'ya çalıştığını MOSSAD'a çalıştığını burada çok ayrıntılı bir şekilde anlatıyor ve hatta Fethullah Gülen'den ayda 50 bin lira maaş aldığını da bana yazdığı bu el yazısı mektuplarda belirtiyor.''

BANA AJAN MISINIZ SORUSUNU SORANLAR

CIA PROPAGANDASINA ALET OLUYOR

Özdemir'in ''Amerika'dan haz etmeyen çizginiz var ve bunu saklamıyorsunuz. Mehmet Eymür şunu diyor Perinçek'in hem orduda yüzbaşından generallere kadar adamları var hem de MİT'te. Bana kalırsa Perinçek tamamen İngiliz istihbaratı ile Amerika'nın adamıdır kesinlikle öyle diyor. Bunu bilgi ile söylediğini ifade ediyor. 68'den beri böyle, solun gelişmesini Türkiye'de engellemek için kurulan bir örgüt diyor. İkinizde birbirine Amerika'nın ajanı diyor?'' sorusuna da yanıt veren Perinçek, kendisine bu soruyu soranların CIA propagandasına alet olduklarını belirtti. Perinçek, Eymür'ün bu açıklamasının TGB'nin ABD askerinin başına çuval geçirmesinden sonra yapması hakkında da ''Niye birdenbire böyle bir şey başladı?'' ifadelerini kullandı:

''Peki siz ne diyorsunuz Cüneyt Bey? Ben size bir şey söyleyeyim, Cüneyt Bey bana bu soruları da genellikle CIA ajanları sorarlar propagandaya alet olurlar. Mehmet Eymür'ün propagandasıyla. Ben Türkiye'de 50 60 yıldır CIA ve MİT'in zindanlarında işkence görmüş ve beş kuşak hapis yatan tek devrimciyim dört kuşak hapis atan da yok, 15 yılın herhalde Amerika ile ilişkilerim yüzünden zindanlarda geçirmedim, 12 Mart darbesinin 12 Eylül darbesinin ondan sonra 1990'da Özal kararnamesi ile içeri atılan tek adamım arkasından en son biliyorsunuz 2008'den 2014'e kadar Ergenekon'un ilk 3 liderinden birisi olarak yine Amerika tarafından hapse atılan bir adamım. Onun için bu soruları ciddiye alıp sizin söylemeniz de bence bir gazetecilik olayı değil başka bir anlamı oluyor. Neyse onları bir kenara bırakalım.

ABD ASKERLERİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLDİKTEN SONRA

BU SÖYLEMLER BAŞLADI

Niye birdenbire böyle bir şey başladı? Neden, böyle 3 gün önce Vatan Partisi'nin gençleri Sarayburnu'nda ABD askerlerinin başına bir daha çuval geçirdiler, Bodrum'da geçirmişlerdi, Antalya'da geçirmişlerdi, Ankara'da geçirmişlerdi. Bu sefer de beşinci kez Sarayburnu'nda geçirdiler bu tabi çok büyük bir heyecan yarattı yeniden Doğu Perinçekleri hedef almak onlara ciddi propaganda gerekti. Ben bizzat Eymür'ün itiraflarına dayanarak söyleyeceğim, 89 yılında rahmetli oldu Hasan Yalçın'ı siz de çok yakından tanırsınız, Yalçın onu düelloya çağırdı gel dedi karşılıklı neymiş iddiaların o zaman da söylüyordu İngiliz ajanı falan filan gibi şeyler, gel bunu ispatla dedi, biz dedi 2000'e Doğru'da yayınlamaya hazırız dedi. Şimdi madem bu iddialar vardı niye 12 Mart iddianamelerine hiç girmedi niye 12 Mart suçlamalarında yer almadı? Çünkü onun söylediği şey Boğaziçi'nde Cahit Tüzel adında bir arkadaşımız vardı. Boğaziçi'nde hocaydı genç bir hocaydı o zaman ve bizim arkadaşımızdı. Cahit Tüzel bütün hocaların kaldığı lojmanda ikamet ediyordu. O lojmanda kalan İngiliz hocalar da var. Diyelim Cahit Tüzel 2. katta kalıyor, ama İngilizler de 5. katta kalıyor falan filan. İşte bunu yıllar sonra vay aynı lojmanda kalıyorlardı, lojman dediği büyük bir apartman, apartmanın çeşitli daireleri var, hocalar var, Türk hocalar da İngiliz hocalar da o lojman da, buradan böyle bir şey tutturdu, onun üzerine Hasan Yalçın çağırdı onu gel dedi, hadi söyle dedi biz neyin ajanıymışız, siz dedi Filistin ile işbirliği halindeymişsiniz. Biz de dedik ki iftihar ediyoruz, hatta Abüfaraz ile beraber işler yapıyorsunuz, biz de evet dedik biz Abüfüraz ile Filistin büyükelçisi o zaman Türkiye'de dostuz arkadaşız dayanışma halindeyiz, Filistin halkının Amerikan Emperyalizmi'ne İsrail Siyonizmi'ne karşı mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz işbirliği yapıyoruz, başka hangi devlet ile işbirliği halindeyiz onu da anlat dedik, yok dedi başka yok dedi, e sen İngiliz falan diyorsun, e onlar bizim görevimiz yani biz öyle psikolojik harekat görevi olarak böyle suçlamalar hedefimizde olan kişiye yaparız diye böyle itiraflar. Zaten bunları konuşmak abes. Türkiye'nin dünyada, 5 kişi 1 kişi hatta Amerika ile bu düzeyde bir ilişkisi olmayacak adam varsa o da Doğu Perinçek'tir yani bütün hayatıyla savaşıyla mücadelesiyle kim olduğu belli.

EYMÜR'ÜN GLADYO ELEMANI OLDUĞU MİT RAPORUNDA SAPTANDI

Mehmet Eymür'ün anlattığı hiçbir şey tuhaf değil. Mehmet Eymür'ün MİT Sönmez Köksal imzalı raporunda saptandığı gibi bir Gladyo elemanı, çiller özel örgütünün elamanı, o eleman üst düzey yöneticilerinden birisi burada tekrar şemadaki yerini gösteriyoruz. CIA ve MOSSAD güdümündeki ekibin başındaki şahıs, çiller özel örgütündeydi zaten kendisi söylüyor brifing veriyoruz filan diyor. Yani siz devlet teşkilatı içinde Gladyo ayrıca bir teşkilat var. Bir yer altı teşkilatı. O görevle şeyi veriyor. Yoksa MİT Müsteşarı dururken, MİT'teki herhangi bir adam götürüp gidip çillere şey verir mi rapor verebilir mi çillerin muhatabı başbakan ile doğrudan doğruya MİT müsteşarıdır. MİT müsteşarını çağırır raporlar alır, ama Mehmet Eymür ile çiller arasındaki ilişki başka bir ilişki yani Türk devleti içindeki bir ilişki değil, doğrudan doğruya Türk devletinin içine NATO'nun yerleştirdiği süper NATO veya hatta NATO'nun yer altı örgütü Gladyo ilişkisi onun için Mehmet Eymür'ün bütün yaptıkları ilişkiler aynı zamanda adam öldürmeleri, yaralamaları diğer yaptığı işler bütün bunların hepsi belgelenmiştir. O Yeşil'in itirafları ile belgelenmiştir o da elimizde Yeşil'in itirafları ona da ulaştık. Hepsi var bunların hepsi Mehmet Eymür'ün kimliğini ortaya koyuyor zaten kendisi de hem sitesinde hem de Hasan Yalçın ile olan o düellosunda Amerika ile vs. işbirliği ve ilişki içerisinde olduğunu itiraf etmiştir. Ayrıca Sabahattin Savaşman da bakın Sabahattin Savaşman çok açık bir şekilde Mehmet Eymür, Hiram Abbas ve kendisinin MİT içinde CIA için ve MOSSAD için çalıştıklarını hep birlikte gelmiş anlatmıştır, onlar ve bütün devlet tarafından biliniyor. Yani Mehmet Eymür devlet tarafından saptanmış Doğu Perinçek'in iddiaları değil. Bunu ilk defa saptamışız FETÖ ile Amerika ile ilişkisini ondan sonra MİT bir soruşturma yapmış araştırmış ve koskocaman bir rapor yazmış ve raporu da yayınladık Nusret Senem imzası ile MİT'in çiller raporu diye onu da size takdim edeyeyim yollayacağım bir iki gün içinde. Bütün oralarda saptanmış. Ama sizi de burada kınıyorum ve ayıplıyorum yani Türkiye'nin şerefli bir insanını Amerikan emperyalizmi ile savaşan bir insanına karşı yürütülen psikolojik harekâtı böyle seslendirmeler filan bunu da kınıyorum. Cüneyt kardeş siz kimle konuşuyorsunuz ben böyle şeylerden korkmam ki ben hayatımı ortaya koymuşum korkusuz bir adamım isterseniz öyle yapın, öyle yapanlar da var. Söz hakkı vermeyin anlatıp geçin. Ben de bunları söylemek zorundayım.

# fetö # Perinçek # vatan partisi # t24 # MİT # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # mehmet eymür # CIAMOSSAD