Bir yanda kar diğer yanda kumsal

Yurdun doğusunda dondurucu soğuklar hayatı zorlaştırırken, Ege ve Akdeniz sahillerinde yazdan kalma bir gün yaşandı. Erzurum ve Ağrı'da termometreler gece sıfırın altında 13 dereceyi gösterirken, Antalya ve Muğla'da turistler sahilde güneşlendi.

Bir yanda kar diğer yanda kumsal

Yurdun doğusunda kar, buz ve dondurucu soğuk hakim. Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 13 dereceyle Erzurum ve Ağrı'da ölçüldü.

Erzurum'da dondurucu soğuk nedeniyle adeta herşey buz tuttu. Buz sarkıtları oluştu. Kar ve tipi nedeniyle de 90 mahallenin yolu ulaşıma kapandı.

Bu görüntüler de Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinden. Doğu'daki birçok ilde olduğu gibi Eleşkirt'te de kar ve soğuk etkili oldu.

Bu görüntüler ise Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'dan. Termometrelerin 19 dereceyi gösterdiği Antalya'da yabancı turistler Konyaaltı ve Lara plajlarının tadını çıkardı, sahilde güneşlendi.

Muğla'da yazdan kalma günler yaşandı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sahiller, meydanlar ve caddeler sessizliğe büründü.

Fethiye'nin dünyaca ünlü Ölüdeniz ile Kelebekler Vadisi de kartpostallık görüntülere sahne oldu.

# türkiye # Mersin # antalya # kar # muğla # doğu anadolu # Deniz # erzurum # ağrı # turist # turizm # doğu # kış # akdeniz # sahil # termometre # Yurt # fethiye # sahne # kumsal