CHP'den art arda 'mazbata' tepkisi: Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un tapusunu almıştır

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bu seçimi Ekrem İmamoğlu'nun elinden kimse alamaz kardeşim! Hukuk devletinde yaşıyoruz." dedi. "Burası muz cumhuriyeti değil." ifadelerini kullanan Özel, "Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un tapusunu almıştır." şeklinde konuştu. CHP'li Erdoğan Toprak da "Zaman en kıymetli hazinedir. @ekrem_imamoglu’nun mazbatasını geciktirmek, hem ülkemiz hem de demokrasimiz adına ciddi bir kayıptır. #İstanbul 15 gündür ‘Başkansız’ ve ‘Hizmetsiz’ bırakılmayı hak etmiyor!" ifadelerini kullandı

CHP'den art arda 'mazbata' tepkisi: Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un tapusunu almıştır

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu'na mazbatanın verilmemesine CHP'den tepkiler geldi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN TEPKİ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bu seçimi Ekrem İmamoğlu'nun elinden kimse alamaz kardeşim! Hukuk devletinde yaşıyoruz." dedi.

"Burası muz cumhuriyeti değil." ifadelerini kullanan Özel, "Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un tapusunu almıştır." şeklinde konuştu.

ERDOĞAN TOPRAK DA TEPKİLİ

İmamoğlu'na mazbata verilmemesine Erdoğan Toprak da tepki gösterdi.

Toprak, "Zaman en kıymetli hazinedir. @ekrem_imamoglu’nun mazbatasını geciktirmek, hem ülkemiz hem de demokrasimiz adına ciddi bir kayıptır. #İstanbul 15 gündür ‘Başkansız’ ve ‘Hizmetsiz’ bırakılmayı hak etmiyor!" paylaşımı yaptı.

ulusal.com.tr

# istanbul # ekrem imamoğlu # chp # binali yıldırım # mazbata # Özgür Özel # erdoğan toprak