Afili Aşk final yaptı! Afili Aşk 38. final bölümünde neler yaşandı? Kerem ile Ayşe evlendi!

İki kere gün değişikliğine giden ve son olarak final kararı alan romantik komedi dizisi Afili Aşk'ta, mutlu sona ulaşıldı! Dizi 38. bölümü ile final yaptı. Afili Aşk 38. bölüm özeti…

Afili Aşk final yaptı! Afili Aşk 38. final bölümünde neler yaşandı? Kerem ile Ayşe evlendi!

Kanal D'nin sevilen romantik komedi dizisi Afili Aşk 38. bölümü ile final yaptı. Geçen yaz romantik komedi türünde başlayan ve seyircilere keyifli anlar yaşatan dizide sahte evlilik sonunda gerçek bir evliliğe döndü.

Afili Aşk'ın son final bölümünde; Ayşe ile Kerem bebek yalanının gerçek olduğunu Ceyda sayesinde öğrenirler. Ceyda ise ikiliyi ayırmak için her şeyi yapsa da Kerem’in gideceği Avrupa işine kendisi gitmek durumunda kalır. Ceyda ise Kerem sevgisinin artık boş olduğunu fark eder ve eski arkadaşlarına sarılır. Ve yeni hayatına adapte olmaya çalışır. Değişmek artık Ceyda için zor değildir!

Ayşe ise Kerem’le birlikte ilişki terapistine gitmeye başlar ve Ayşe’nin bunalımda olduğu fark edilir. Çünkü Kerem’in bebeğe olan ilgisi kendisinin önüne geçtiğini düşünür.

Kerem ise Ayşe’ye evlenme teklifi eder ve mutlu sona yaklaşılır… Düğün bütün ailenin katılımıyla mutlu mesut yapılır. Artık Ayşe ve Kerem bebekleriyle birlikte çok mutludur!

ulusal.com.tr

# bebek # Afili Aşk # evlendi # Afili Aşk final # ceyda