Charlie Hebdo soruşturmasını yürüten komiser ölü bulundu

Fransa art arda yaşanan terör saldırılarıyla çalkalanırken, Charlie Hebdo saldırısına yönelik soruşturmada önemli bir gelişme daha yaşandı. 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili soruşturmayı yürüten komiser öldü. Komiserin intihar ettiği iddia ediliyor ancak hem soruşturmanın önemi, hem de komiserin arkadaşlarının ifadeleri kafalarda soru işareti bırakıyor...

Charlie Hebdo soruşturmasını yürüten komiser ölü bulundu

Fransa bu kez Charlie Hebdo saldırısını soruşturan komiserin şüpheli ölümüyle sarsıldı. Terör saldırısını araştırmakla görevlendirilen başkomiser öldü.

45 yaşındaki Başkomiser Helric Fredou, saldırıların ardından binlerce polisin görev aldığı operasyonları yönlendiren isimlerdendi.

Operasyonlar bittikten sonra da saldırıları araştırma görevi Helric Fredou'ya verildi. Ancak komiserin intihar ettiği açıklandı.

Helric Fredou'nun intihar ettiği açıklamaları kafalarda soru işaretleri oluşturdu.Fransız Polis Sendikası, Fredou’in intiharını "depresyon" olarak açıklarken, arkadaşları ise Fredou’in intihar edecek kadar sorunu olmadığını, ölümünün şüpheli olduğunu belirtti.

ulusalkanal.com.tr

# Paris # komiser # Charlie Hebdo # silahlı saldırı