Cemaat Batum'dan rahatsız!

Fethullah Gülen'e yakınlığı ile tanınan CHP milletvekili Faik Tunay, CHP Eskişehir Milletvekili Sühely Batum'un Emine Ülker Tarhan'ı Cumhurbaşkanı adayı ilan etmesine tepki gösterdi. Tunay, Ekmeleddin İhsanoğlu dayatmasına karşı çıkan Batum'a "Vah vah, canlı yayında birisinin adaylığı için bir vekil imza atmış, şova bak!" dedi.

Cemaat Batum'dan rahatsız!

"CHP'deki Fethullahçı" olarak anılan İstanbul Milletvekili Faik Tunay, CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'a twitter üzerinden tepki gösterdi. Daha önce kullandığı CHP milletvekiliyim ama CHP'li değilim tartışma yaratan Tunay Cumhurbaşkanı seçimlerinde Ekmel Bey dayatmasına karşı çıkan Batum'u eleştirdi.

Sühely Batum, Emine Ülker Tarhan'ı Ulusal Kanal canlı yayınında Cumhurbaşkanlığına aday göstermiş ve Tarhan için ilk imzayı yayın sırasında atmıştı.

"Fethullah Gülen'in başarılarını takdir etmemek, vicdansızlık olur" sözleriyle kimliğini belli eden Tunayi Eskişehir milletvekili Batum'u şov yapmakla suçladı.

Tunay Twitter paylaşımında, "Vah vah,canlı yayında birisinin adaylığı için bir vekil imza atmış,şova bak! Atatürk adını kullana kullana en büyük zararı siz veriyorsunuz. Kemal Bey sayesinde vekil ol, çık en ağır eleştirileri yap,siz,sizin temsil ettiğiniz grubun oy karşılığı son seçimlerde BİNDE DÖRT, bu işte"

Sözleriyle Esklişehir Milletvekili Süheyl Batum'a saldırdı.

ulusalkanal.com.tr

# chp # ulusal kanal # fethullahçı # Süheyl Batum # faik tunay