Vatan Partisi İstanbul adayı Mustafa İlker Yücel'den Gezi mesajı

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel, Büyük Haziran Ayaklanması (Gezi Direnişi)'nın yıldönümü nedeniyle paylaştığı mesajında, Haziran Ayaklanması'nın Atatürkçü karakterini anlattı

Vatan Partisi İstanbul adayı Mustafa İlker Yücel'den Gezi mesajı

Vatan Partisi'nin İstanbul Adayı Mustafa İlker Yücel, 2013 yılındaki Büyük Haziran Ayaklanması'nın yıldönümünde sosyal medya hesabından çok konuşulan bir mesaj paylaştı. Yücel, Gezi ile Soros'u bir tutmaya çalışanlara karşı, "Meydanları kırmızı beyaza boyayarak Sorosçuluğa ve bölücülüğe geçit vermedik. ABD'nin BOP ve FETÖ damgalı 'Ilımlı İslam' planını felç ettik. Cumhuriyet kurucularına karşı küstahlığa cesurca cevap verdik. Mustafa Kemal'in askerleri en önde mücadele etti! #Gezi6Yaşında" diye yazdı. Mustafa İlker Yücel'le ilgili hazırlanan görselde de "Haziran Hareketi'nde meydanlara çıkan milyonlarca Mustafa Kemal'in Askeri'nin lideriydi" yazması dikkat çekti.

Mustafa İlker Yücel, uzun yıllar Türkiye'nin en büyük gençlik örgütü olan Türkiye Gençlik Birliği (TGB)'nin genel başkanlığını yapmış, Haziran Ayaklanması sırasında da Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak gençlikle birlikte Gezi Parkı ve Türkiye'nin pek çok ilindeki gösterilerde aktif rol almıştı.

ulusal.com.tr

# istanbul # vatan partisi # gezi # mustafa ilker yücel