AK Parti'den ekonomi hamlesi

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği ekonomi buluşmaları toplantısına katıldı. Türkiye'nin dünyanın en büyük 11. ekonomisi olduğunu söyleyen Nebati, "Türkiye'nin büyümesinin sadece makroekonomik göstergelerle değerlendirilmesinin eksik olacağını savundu.

AK Parti'den ekonomi hamlesi

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Bayrampaşa'daki iş insanlarıyla buluştu.

AK Partiİstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, iş insanları ve sanayiciler de katıldı.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, büyüme rakamlarını açıklamadan önce Merkez Bankası ve TÜİK verilerine karşı savaş açıldığını söyledi.

Türkiye'nin, Dünyanın 11. büyük ekonomisi olduğunu belirten Nebati, büyümenin sadece makroekonomik göstergelerle değerlendirilemeyeceğini savundu.

Merkez Bankası faiz indirimi kararının olumlu yönde yansımaları olduğunu belirten Nebati, Türkiye'deki bankalarda da döviz rezervi sorunu bulunmadığını ifade etti.

Enflasyonun sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de hızlı bir şekilde arttığını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı yarıdmcısı bu sorunun dünyada da devam edeceğini belirtti.

# istanbul # türkiye # ak parti # faiz # ekonomi # maliye # Merkez Bankası # Döviz # enflasyon # banka # merkez bankası faiz kararı # hazine # faiz indirimi # Merkez Bankası faiz # AK Parti İstanbul # nureddin nebati # makroekonomi