Halil sezai hakkında yeni gelişme

Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve savcılığın talimatıyla mevcutlu bir şekilde ifadeye çağrılan Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Halil sezai hakkında yeni gelişme

Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve savcılığın talimatıyla ifadeye çağrılan şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Anadolu Adalet Sarayında Paracıkoğlu'nun Basın Suçları Soruşturma Bürosunda savcılık tarafından ifadesi alındı.

Savcılık, bir saati aşan ifade işleminin ardından şarkıcı Halil Sezai'yi "silahla yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, mağdurun basit tıbbı müdahaleyle giderilebilir nitelikte hafif şekilde yaralanma olduğunun belirtilmesi üzerine şüphelilerin serbest bırakıldığı ifade edildi.

"Devam eden araştırmalar kapsamında soruşturmanın genişletildiği" vurgulanan açıklamada, "Yasal gereğine tevessül edilmesi için gerekli işlemler titizlikle sürdürülmektedir." denildi.

# silahla yaralama # Cumhuriyet Başsavcılığı # Halil Sezai