Vatan Partisi Üretim Devrimi Kurultayı çalışmalarını hızlandırdı

Vatan Partisi, Ankara Polatlı Avşar köyünde yapacağı Üretim Devrimi Kurultayı öncesi çalışmalarına devam ediyor. 26 Haziran saat 12’de yapılacak kurultayda köylüler sorunlarını anlatacak. Ankara İl Başkanlığı, Genel Başkan Doğu Perinçek’in katılacağı kurultaya köylüden muhtara her kesimi davet etti.

Vatan Partisi Üretim Devrimi Kurultayı çalışmalarını hızlandırdı

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Uğur Pideci

Serbest piyasa ekonomisinin altında ezilmek istemeyen köylüye Vatan Partisi üretim devrimi programını anlatacak. Türkiye’nin dört bir yanında yapılan Üretim Devrimi Kurultayı'nına yenisi eklenecek.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı Polatlı’da yapacağı Üretim Devrimi Kurultayı'nın hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Vatan Partisi heyeti Şabanözü köyünü ziyaret etti.

Vatan Partisi heyeti, dolu nedeniyle mahsulünün neredeyse yarısını kaybeden Karaahmet köylüsünün sorunlarını da dinledi.

Üretim Devrimi kurultayı, 26 Haziran Cumartesi günü saat 12’de Polatlı’nın Avşar köyünde yapılacak. Köylünün sorunları ve çözümlerinin konuşulacağı kurultayda Genel Başkan Doğu Perinçek konuşmacı olacak. Vatan Partisi heyeti Polatlı’daki köylüyü kurultaya davet etti.

Köylünün yanı sıra muhtarlar da Vatan Partisi’nin düzenleyeceği kurultayda bulunacak. Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz ve beraberindeki heyet bu kapsamda Muhtarlar Derneği Polatlı Şube Başkanı Adem Köse’yi ziyaret etti.

# ankara # türkiye # Perinçek # muhtar # üretim devrimi # Üretim Devrimi Kurultayı # Ankara İl Başkanlığı