Acun Ilıcalı'nın, Sercan'a verdiği 'Fatih Terim' cevabı gündem oldu

TV8'de yayınlanan Survivor programında yarışan futbolcu Sercan Yıldırım, yarışma esnasında olay çıkartınca konu konseye kadar uzadı. Konseyde Acun Ilıcalı ile girdiği diyalog ise çok konuşuldu.

Acun Ilıcalı'nın, Sercan'a verdiği 'Fatih Terim' cevabı gündem oldu

Survivor 2020'de ünlüler takımında yarışan Sercan Yıldırım oyun sırasında demoralize oldu ve takım arkadaşlarıyla birlikte Ilıcalı ile tartıştı.

Bunun üzerine konseyde konuşan Ilıcalı ve Yıldırım'ın diyaloğu izleyenleri şaşırttı.

Yıldırım, olaylar hakkında "Fatih hocam benim eski hocam ve çok sevdiğim bir hocam. O da karşı tarafı bilerek etkilediği değil kazanmayı sevdiği ve sahaya yansıttığı için her zaman kazanıyordu. Ben de onun o duruşunu çok seviyordum. Belki de ondan kaptım" cümlelerini söyleyince Ilıcalı'da, "Fatih Hoca ile geçenlerde konuştuk. Seninle ilgili de konuştuk. Konular arasında kazanma hırsın yoktu açıkçası. Şu anda o da gülümseyerek seni seyrediyordur. Konsantrasyonun kaybolması ile ilgili bir konuşmaydı o. Çok değerli bir futbolcu olduğun, seni milli takımda da oynattığı… Senin konsantrasyonun başka konulara kaydığı için futbolda daha iyi yerlerde olman gerektiğini düşünüyor" diyerek karşılık verdi.

ulusal.com.tr

# Galatasaray # fatih terim # acun ılıcalı