Ali tutuklandı! Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı izle... Arka Sokaklar 545. bölümde neler yaşandı?

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinde neler oldu? Hüsnü'nün başına gelen komik olaylar nasıl sonlanacak? Ali tutuklanacak mı?

Ali tutuklandı! Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı izle... Arka Sokaklar 545. bölümde neler yaşandı?

Arka Sokaklar'da dün; Hüsnü, soygun çetesini yakalamak için planlanan operasyonda zengin bir adam kılığına giriyor!

Ekip, zenginlerin villalarını soyan bir çetenin peşine düşüyor. Çete, villada çalışanları kullanarak bilgi topluyor ve arkalarında ölü de bırakarak soygun yapıyor. Rıza Baba, bu çeteyi çökertmek için bir plan yapar. Plana göre Hüsnü zengin bir adam, Ezgi de onun hizmetçisi olacaktır. Hüsnü önce kılık değiştirmeyi kabul etmez; fakat, Rıza Babanın ciddiyeti karşısında mecburen görevi kabul eder. Plan başlar ve Hüsnü ile ilgili zengin haberleri medya ile paylaşılır. Bu haberlerin ise, çetenin ilgi alanına girmesi uzun sürmez. Ezgi'yi yakalayıp bilgi alan soyguncular harekete geçer. Villaya girdiklerinde ise, onları büyük bir sürpriz bekler...

Hüsnü, komşusunu eski eşinden korumak için evinde kalıyor ve başına olmadık komik durumlar geliyor! Hüsnü, eve geldiğinde içeride komşuları Hamiyet oturmaktadır. Nazike ve Zeliş ile birlikte yaptığı kek ve börekleri yemektedirler. Hamiyet, belalı eşinden boşanmıştır ve Hüsnü'yü görünce ondan etkilenmiştir. Sonrasında ise Hamiyet, eski eşi tarafından tehdit edilir. Polise giden Hamiyet'e koruma olarak Hüsnü verilir. Hüsnü, mecburen Hamiyet'i korumak için evine gider. Geceyi orada geçirecektir. Hamiyet çok mutludur. Hüsnü'ye muazzam bir sofra hazırlamıştır. Çayı verdiği sırada ufak bir sakarlık olur. Çay, Hüsnü'nün üzerine dökülür. Pantolonunu çıkaran Hüsnü, Hamiyet'in karşısında donu ile kala kalır. Bundan sonra olaylar komik bir hal alır.

Hamiyet'in eski eşi Bekir, eşinin evinde Hüsnü'nün kalmasına karşı çok öfkelenir. Bekir, Hüsnü'nün evini bulur ve Nazike'yi rehin alır. Nazike, evde sadece kendisinin olduğunu söyler; fakat Zeliş, odasında uyuduğu için Nazike de habersizdir. Zeliş, elinde babasının silahını Bekir'in kafasına dayar. Bekir şaşkındır ve elindeki silahı yere bırakır. Nazike de diğer silahı alır. Bu sırada Hüsnü, tedirgin bir şekilde eve girer. Nazike ve Zeliş'in elinde silah yerdeki Bekir'i görünce çok şaşırır. Silahları ondan aldıktan sonra Bekir'i tutuklar; fakat, Nazike ve Zeliş'in öfkesi hala geçmemiştir. İki kadın şahin gibi Bekir'in üzerine atlayarak onu dövmeye başlarlar..

Avukat Nedim'i öldürmek için kiralanan adamın saklandığı yeri bulan ekip hemen o adrese gider. Bulunduğu dairenin önünde Engin Müdür, Hüsnü, Mesut ve Ali yerini alır ve operasyonu başlatırlar. Ali, kapıyı koç başı ile kırar. İçeriye gaz bombaları atılır. Kiralık katil yakalanır; fakat, kapının arkasında saklandığı evin sahibi kadın yaralı bir şekilde yatmaktadır. Ali fark eder. Dairenin içindeki sisten dolayı kadına müdahale edemez. Kadın olay yerinde ölür. Sivil kayıp yüzünden savcı soruşturma açar. Ali'nin, kadına müdahale etmemesi yüzünden savcı tarafından tutuklanır...

ARKA SOKAKLAR 546. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# arka sokaklar # Arka Sokaklar fragman # Arka Sokaklar izle