Erkan Petekkaya dizi setinde korona şarkısı seslendirdi

Gel Dese Aşk dizisinde başrol oynayan Erkan Petekkaya dizi setinin durdurulmaması üzerine ekip çalışanlarıyla birlikte şarkı söylediği bir video paylaştı.

Erkan Petekkaya dizi setinde korona şarkısı seslendirdi

49 yaşındaki ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, birçok dizinin çekimlerini durdurmasına rağmen kendi rol aldığı yapımcılığını Sinegraf'ın yaptığı Gel Dese Aşk dizisinin çekimlerine devam etmesi üzerine bütün set ekibi çalışmaya devam ediyor.

Erkan Petekkaya yüzlerinde maske ile çalışan set ekibini de arkasına alıp kameraların karşısında koronavirüs hakkında yazdığı şarkıyı söyledi. Ekip ise koro halinde ünlü oyuncuya eşlik etti.

Petekkaya ise videoyu "Biz de böyle bir deli ekibiz #oykorona #korona seslendirenler ep ve arkadaşları. Bizde tıpkı saglık calısanları market calısanları guvenlik görevlileri evde oturun diye (tüm dezenfekte önlemlerini alarak)işimizin basındayız. Bizim de işimiz sizleri eglendirmek #evdekaltürkiye. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Yaşasın soytarılar. Sevgiler selamlar" yazarak paylaştı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Biz de böyle bir deli ekibiz #oykorona #korona seslendirenler ep ve arkadaşları. Bizde tıpkı saglık calısanları market calısanları guvenlik görevlileri [email protected] evde oturun diye (tüm dezenfekte önlemlerini alarak)işimizin basındayız. Bizimde işimiz sizleri eglendirmek #evdekaltürkiye. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Yaşasın soytarılar .sevgiler selamlar . @muratonbul #muratonbul

Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya)'in paylaştığı bir gönderi (28 Mar, 2020, 8:10öö PDT)

# koronavirüs # dizi seti # erkan petekkaya # Gel Dese Aşk